2777
2789

قبل از من عاشق اون بوده و خواستگاریش رفته اما بعد یه مدت به هم خورده،ما شهری کوچیکی زندگی میکنیم و همه این رو فهمیدن من اون زمان برام مهم نبود گفتم تا زمانی که برای رابطمون مشکل ایجاد نکنه عیب نداره

دوسال دوست بودیم و من اصلا حساس نبودم 

اما الان همه مراسم های خودمون و اونا مجبورم ببینمش و چندباری پیش اومده پاشده جاشو عوض کرده و روبه روی همسرم قرار گرفته و نشسته همسرم منم گاهی معنی اسم اون دختر رو بکار برده برای من و بهش تذکر دادم دیگه نگه خوشم نمیاد تو جمع هام میبینمش اصلا کوفتم میشه همه هم چون میدونند نامزد سابقش شوهرمه به روم میارن و از دختره صحبت میکنند فلانه بهمانه میدونم عمدا میگن البته من آتو نشون نمیدن ولی دلم آشوب میشه نمیدونستم این موضوع بعدها قراره اذیتم کنه 

تجربه دارید نگید بیخیال باش چون هممون زنیم

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

دختر مجرد؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد مشابه تو بودم دوست دختر سابق شوهرم فامیل شوهرمه و تمام‌مناسبات بوده بله حق داری اذیتی اگه غریبه بود اصلا اذیت نمیشدی بديش این شده آینه دق برات 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

تنها حرفم اینکه هیچ عکس العملی نشون ندی مخصچصا جلو شوهرت که نظرش بیشتر به این موضوع جلب بشه، مردم هم همیشه دنبال سوژه واسه حرفن ، یمدت این حرفارو میزنن ولی بعد میرن سراغ سوژه بعدی.

تا این مدت بگذره بهترین خودت باش و هیچ نقطه ضعفی نشون نده تا بدون مشکل همه چی فراموش بشه

نه

خوب پس شما رفتارت عادی باشه چون متاهل بالاخره اون سبک میشه ن شما و همسرت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من همسرم قبل من سه چهار ماهی نامزد داشته(عقد نبودن)بعد خدمتش بوده و انتخاب خودشم نبوده،نه میدونم کیه نه میشناسمش نه اصلا برام مهمه ...فقط قبل خاستگاریمون انگار یکی از آشناهاشون بود زنگ زد کلی بد شوهرمو گفت😂داشتن میسوختن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

معنیش چیه که استفاده میکنه کنجکاو شدم 

نمیخام دلتو خالی کنما ولی چنتاییو میشناسم که چون اخرش عاشق هم بودن دختره از نامزدش و پسره از خانمش طلاق گرفتن و با هم ازدواج کردن 

اصلا کارشونو نمیپسندم اگه همو دوست دارید که خب همون اول باهم باشین چرا دونفر دیگرو بدبخت میکنین 

اینجوری که تعریفم کردی این دختره هنوز میخاد به چشم شوهرت بیاد 

تنها حرفم اینکه هیچ عکس العملی نشون ندی مخصچصا جلو شوهرت که نظرش بیشتر به این موضوع جلب بشه، مردم هم ...

نمیتونم قیافم زیرنویس داره😂

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀