2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم٫ نتم قطع شده بود من امسال می خوام بیمه بیکاری بگیرم میدونی حقوقش ...

ببین بستگی داره که چن سال کار کرده باشی اونجا

الان ۵۳۰۰

ولی اگه مثلا سابقه کارت ۴ ۵ ساله یا بیشتر خی مبلغ میره بالاتر

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
ببین بستگی داره که چن سال کار کرده باشی اونجا الان ۵۳۰۰ ولی اگه مثلا سابقه کارت ۴ ۵ ساله یا بیشتر ...

سابقه کارم ده ساله

ولی من از بیمه ‌پرسیدم گفتن ۵۵ درصد میانگین حقوق سه ماه آخر کاری ، اینجوری خیلی کم میشه 

سابقه کارم ده ساله ولی من از بیمه ‌پرسیدم گفتن ۵۵ درصد میانگین حقوق سه ماه آخر کاری ، اینجوری خیلی ...

اره دیگه

واسه همین میگم بستگی به سابقت داره سابقت که بالا باشه پایه حقوقت اضافه کاریتو و اینا بالاتره

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
اره دیگه واسه همین میگم بستگی به سابقت داره سابقت که بالا باشه پایه حقوقت اضافه کاریتو و اینا بالات ...

عزیزم منم میخوام از بیمه بیکاری استفاده کنم مدرک تحصیلیم ارشد هست که نرفتم بگیرم اصل مدرک کارشناسیمم تو دانشگاه ارشدم هست من فقط کپی مدرک کارشناسی‌ دارم،به نطرت ایراد میگیرن و اصل مدرک رو هم میخوان؟؟من فقط کپی کارشناسی دارم،اگه اصل نباشه بهم تعلق نمیگیره؟؟میشه بگید چه مدارکی بردید ؟کجا بردید؟؟اینترنتی درخواست دادید با حضوری رفتید؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عیب یابی و تعمیر سم کشی و فیوز ساختمان با اعزام برقکار با تجربه در سریع ترین زمان ممکن در تمامی مناطق تهران با تیم تک فازه : 850 64 64 0912

با افتخار تک فازه با پیش از ۱۰ سال سابقه و درصد رضایت بالای مشتریان در حوزه برق ساختمان به ارائه خدمات شبانه روزی به شما دوستان مشغول میباشد.

https://www.takfaze.com/

عزیزم منم میخوام از بیمه بیکاری استفاده کنم مدرک تحصیلیم ارشد هست که نرفتم بگیرم اصل مدرک کارشناسیمم ...

سلام عزیزم

من همه مراحل بیمه بیکاری رو رفتم

الآنم دارم حقوق بیمه بیکاری رو میگیرم

اگه سوالی داری ازم بپرس

سلام عزیزم من همه مراحل بیمه بیکاری رو رفتم الآنم دارم حقوق بیمه بیکاری رو میگیرم اگه سوالی داری ...

عزیزم میخواستم بدونم کپی مدرک کافیه اونم برای کارشناسی؟چون ئاسه ارشدم نه اصل دارم نه کپی. 

سلام عزیزم من همه مراحل بیمه بیکاری رو رفتم الآنم دارم حقوق بیمه بیکاری رو میگیرم اگه سوالی داری ...

و اینکه چقد طول میکشه پول بدن؟ راحته مراحلش یا سخته؟

عزیزم میخواستم بدونم کپی مدرک کافیه اونم برای کارشناسی؟چون ئاسه ارشدم نه اصل دارم نه کپی. 

اگه بخوای دفتر خدمات ببری که برات انجام بدن،اصلش رو می خوان ولی اگه خودت اینترنتی ارسال کنی،کپی ش کافیه

و اینکه چقد طول میکشه پول بدن؟ راحته مراحلش یا سخته؟

آره مراحلش کاری ندارم

باید بری توی سایت جامع روابط کار،قسمت بیمه بیکاری و از مدارکت عکس بگیری و ارسال کنید بعدش برات پیامک میاد

من تیر ماه اقدام کردم،شهریور برام واریز کردن

اگه بخوای دفتر خدمات ببری که برات انجام بدن،اصلش رو می خوان ولی اگه خودت اینترنتی ارسال کنی،کپی ش کا ...

ممنون عزیزم