2777
2789
عنوان

پدر خشنم رو ببخشم یا نه؟

561 بازدید | 23 پست

الان در دهه سی زندگیمم و خودم دختر۴ساله دارم ولی هنوز تاثیرات رفتاراش رو زندگیم هست.حالا کاراشو میگم شماببینید از نظر شما چطوره

۱.همیشه مادرمو کتک میزد حالا بعضی موارد رو ماشاهد بودیم بعضیاشو نه.مادرم قهرمیکرد میرفت خونه فامیلاش و آبروی مامیرفت که پدرمادرشون کتک کاری کردن.۳یا۴بار درسال رخ میداد.

۲.ما۴بچه ایم.بغیر از من بقیه رو کتک میزد.هر از گاه نه دائمی.مثلا شاید کلا۳بار خواهرمو زده باشه.

۳.قبل از رفتن به مراسمات و عروسی ها دعوا راه مینداخت و مباحثی که مطلقا به اون موقع ربط نداشت رو پیش میکشید و داد و بیداد میکرد و اوقات تلخی. درنهایت عروسی رو میرفتیم ولی با دل خون

۴.بعد از هر دعوا و کتک کاری انقدرررررر باهاش صحبت میکردیم که مثلا چرامامانو زدی؟آبرومون میره.موضوع مهمی نبود که ...درجواب فقط و فقط و فقط سکوت و نگاه(شماعمرا درک نمیکنید چقدر دردناکه اون لحظات)

۵.تو مراسمات خواستگاری و نامزدی هر۴تامون یه سری آبرو ریزیا کرد که زبون ما جلو خانواده شوهر کوتاه شد.

۶.عقل اقتصادیش صفر و زیرصفر.همیشه از تمام فامیل و اطرافیان پایینتر بودیم.و مسلما زبونمون جلو بقیه کوتاهتر.

چندتا خوبیشم بگم:

۱.بسیار رو درس خوندن ماحساس بود.تو مدرسه شاگرد اول و شاخص بودیم.همه روستا و اطرافیان مارو به باهوشی میشناختن.انقدر رو نمره ۲۰حساس بود که جرات نمیکردیم ۱۹ ونیم بیاریم خونه.برگه امتحانی که ۲۰نبود رو مینداخت کنار.به لطف همینکاراش من و خواهر برادرام رشته های خوبی قبول شدیم و استخدام ارگانهای دولتی و زندگیای خوبی داریم.

۲.از خوردوخوراک کم نمیذاشت.تماااااام درامدش رو صرف خوراکی میکرد نه لباس و سفر و... بعضا ماچیزایی خورده بودیم که اطرافیان نخورده بودن (مثل میوه ها و خوراکیهای خاص)

بخوای ببخشی هم تو یه جمله و لحظه ای نیست که

منم همین یه کم پیش شبیه تاپیکت رو زدم منم خانواده بدی داشتم درکت می کنم

آثارش همش رو آدمه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من جای شما بودم(که نیستم و تا هزار سال دیگه هم نمیتونم باشم) میبخشیدم

چون با ارزش ترین چیزی که آدم تو این دنیا داره، چیزی که اگه اون نباشه بقیه چیزا هیچ کدوم معنی ندارن، زندگیشه

زندگی که پدر و مادرمون به ما بخشیدن و ما به واسطه اونا تو بدنمون جون داریم

به غیر از استارت خواهشاً خواهشاً کسی به بهانه بحث کردن ریپ نزنه که واقعاً حوصله ندارم

به نظرم فقط دست بزن داشتنش بد بود... اونم اگه بدون تعارف باشیم اکثر مردای نسل قدیم حداقل چند بار زنش ...

ببین الانم که۷۵سالشه بازم مادرمو میزنه.آبروی ماجلوشوهرامون میره.اخه انقدرباهاش صحبت کردیم ولی اصلا اثرنداشت

از نظر من تاثیر ویژگی های مثبتش رو زندگی آینده تون بیشتر از ویژگی های منفیش بوده ،  خیلیا همینم نداشتن

ویژگی های منفیش بخشی ژنتیکی و بخشی هم به خاطر عدم اگاهی بوده و فقط هم مختص زندگی شما نیست

در نهایت اون پدره و زحمت کشیده و شما به خاطر همون مثبتها باید قدردانش باشین

اونی که درباره ی بخشش باید فکر کنه در اصل مادرتونه البته من اعتقاد دارم تو دعوای زن و شوهر معمولا دو طرف به درصدهای مختلف تقصیر دارن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
کتک بخشش نداره. من به همسرمم گفتم من کتک و خیانت رو در یک سطح میبینم. ببینم میرم.

مادرم سنتی بود ،نه درسی نه شغلی،از یه تایمی به بعد پدرومادرشم مردن.دیگه هیچ جارونداشت.پدرم ازین موضوعات استفاده میکرد و بهربهانه ای خودشو تخلیه میکرد

از نظر من تاثیر ویژگی های مثبتش رو زندگی آینده تون بیشتر از ویژگی های منفیش بوده ،  خیلیا همینم ...

نه،تو کاملا درک نمیکنی.

۷صبح بود که ماخواب بودیم.باصدای جیغ مادرم از خواب پریدیم.سراسیمه دویدیم بسمت جیغ.توحموم بود.از آشپزخونه که نزدیک به حموم بود مادرمو کشیده بود تو حموم و یه مشت رو چشمش.من ابتدایی بودم خواهرم راهنمایی برادرم دبیرستان.

توصدای اون جیغو نشنیدی

ببین الانم که۷۵سالشه بازم مادرمو میزنه.آبروی ماجلوشوهرامون میره.اخه انقدرباهاش صحبت کردیم ولی اصلا ا ...

نمیدونم چی بگم.میفهمم مادرت چه حسی داره.. چون خودمم از شوهرم بی نصیب نموندم