2777
2789
عنوان

پدر خشنم رو ببخشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 23 پست
نمیدونم چی بگم.میفهمم مادرت چه حسی داره.. چون خودمم از شوهرم بی نصیب نموندم

بعد ادعاداشت که بچه هامو دوست دارم.کسی که بچه هاشو دوست داشته باشه جلو بقیه خیطشون میکنه؟چون مامانم قهرمیکردمیرفت خونه فامیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من تاثیر ویژگی های مثبتش رو زندگی آینده تون بیشتر از ویژگی های منفیش بوده ،  خیلیا همینم ...

اون بخش ژنتیکیش رو ۴تامونم هست و توزندگیامون دیده میشه.

منیکه وضع مالیم خوبه میرم روانپزشک و روانشناس،اونیکیا. نمیتونن

بخوای ببخشی هم تو یه جمله و لحظه ای نیست که منم همین یه کم پیش شبیه تاپیکت رو زدم منم خانواده بدی د ...

دقیقامادرمنم مثل مادرشما از پدرم بدگویی میکرد پیش ما.مابچه ها انگار سنگ صبور اون احمق بودیم.پدرمون رو پیش ماخواروحقیر میکرد

تقریبا مثل مادرمه ،عزیزم ربطی به سنو سال نداره ادمایی مثل ما کودک درونشو آسیب دیده و باید خودمون رو درمان کنیم تا یادمون بره ،کتاب والدین سمی،مادران سمی و اگر اشتباه نکنم پادکست کودک درون رو تهیه کن خیلی حالت و خوب میکنه و از تاثیرات اون زمان کم میکنه ❤❤❤

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

به نظر من پدر شما هم قربانی بوده.اونم حتما تو بچگیش تو شرایط خوبی بزرگ نشده .چی بهتر از این که شما ببخشید و دلتون رو صاف کنید و روح خودتون رو اروم کنید .بعدم با ارامش بچتونو بزرگ کنید و این سیکل معیوب رو قطع کنید.هر چند خیلی سخته.پدر منم اخلاق خیلی خوبی نداشت ولز برا ما خیلی دلسوز بود و از صبح زود تا آخر سب سر کار بود.ولی من از همون بچگیم با همه ی بداخلاقیاش عاشقش بودم.