2777
2789

دوستان توی جا پودری بریزم؟

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش نوشته بخون

نگاه کردم متوجه نشدم.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اره

من چشمی میریزم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
نه تو جا پودری نه جا مایع داره یکی بریز بیشتر نریزی

اره سه تا محفظه داره یکیش برای نرم کنندس، یکیش پودر میریزیم، احتمالا اون یکی مایعه‌ . چون همیشه مادرم میرزه من نمیدونستم. 

نگاه کردم متوجه نشدم.

لباسهای معمولی  یک‌پیمانه  لباس کثیف یکو نیم‌پیمانه ، لباس‌های خیلی کثیف دو‌پیمانه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
جا مایعی برا نرم کنندس ک دور اخر ابکشی میریزه توماشین..باید تو جاپودری ریخت چون شویندس

سه تا محفظه داره، یکیش برای نرم کنندس، یکیش پودر میریزیم، احتمالا اون یکی مایعه‌ . 

جا مایعی برا نرم کنندس ک دور اخر ابکشی میریزه توماشین..باید تو جاپودری ریخت چون شویندس

برا ما که تو راهنماش زده بود جا مایع و پودر جداس 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
سه تا محفظه داره، یکیش برای نرم کنندس، یکیش پودر میریزیم، احتمالا اون یکی مایعه‌ . 

ن عزیزم دقت کنی دوتاش برا پودر یاهمون شویندس..چون هردوش ب یک دریچه میره..نمیدونم ازمن ک اینطوریه تو‌دفترچشم همینو‌نوشته