2777
2789
عنوان

بعد ی عمر جواب مادرشوهرمو دادم خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم خودت دنبال دردسر بودی انگار دس گذاشتی رو نقطه ضعفش از قصد

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
پس لطفا پس بگیر😂😂 ... خواستم بگم حرفتو قبول ندارم گفتم بی احترامیه اینجوری نگم بهتره

ن نمیشه نمیگیرم اصن نمیشه   

من یه مادرشوهردارم صدا از سنگ درمیاد ازین در نمیاد بعد یه روز دختر کوچیکش بد داداششو گفت میخواست قاچش کنه من مادرمو. بخوام اذیت کنم میزنم پس کله داداشم قربونش برم با وجود کمردرد وپادرد عین اهو میپره ک منو بزنه  

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
ن خدا نکنه شوهرم وابستشه مرگشم نمیخام میگم کار ب کار ما نداشته باش حرف درنیار

اینا غز نسل قدیمن کلی از طرف مادرشوهر و پدر شوهرو پدرومادر خودشونو داداشو عمو و... بی احترامی و اذیت دیدن الانم دیگه فک میکنن باید پدرعروسو دراورد چون قبلا پدرخودشونو دراوردن ،من گاهی وقتا ک میشینم پای حرفاشون دلم میسوزه براشون

:/چ مهربونی من جات بودم هرروز نفرینش میکردم خیلی ابرو برام مهمه

اخه منم از زندگیم نمیگم براش شوهرمم عاقلانه رفتار میکن سوتی نمید ... ولی مثلا میگ این عروسم همش ب خرید خواب و... چرت میگ از جزییات خبر ندار من همیشه میگم خدا ی عقلی بهش بد مرگشو نمیخام