۱۳ سال متلک گفت زبون درازی کرد احترامشو نگه داشتم بخاطر شوهرم وخواهر شوهرام چون واقعا خوبن واینک من اصلا اهل بحث ودعوا نیستم ،امشب با جاریام خونه مادرشوهرم بودیم شام ک خوردیم من اصلا بلند نشدم سفره رو جمع کنم دخترمو وشوهرم جمع کردنوشوهرم رفت اشپزخونه تا ظرفا رو بشور
بعد مادرشوهرم باد کرد داشت میترکید هی شوهرمو صدا زد گفت بیا پسر جان خودم میشورم شوهرمم گفت ن خودم میشورم مادرشوهرمم
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست
مادرا بخاطر پسرشون با دختر خودشونم در میفتن عروسا ک دیگه جای خود دارن
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
تورو خدا مادرشوهرارو اذیت نکنین بزرگ کردن پسرا از بزرگ کردن فیل هم سختتره ادم پاره میشه بخدا ،من کلا ادم بی ازاریم خونه هیشکی نمیرم حوصله حرف زدنم ندارم واسه همین متلکو اینا ندارم از عروسم هیییچ توقعی ندارم فقط خونه م نیاد منم کلا نمیرم خونه ش حالا خواستم بیاد ولی دیگه زیاد نمونه من خ حوصله ادم ندارم ولی پسرمو دوس داشته باشه دیگه توشرایط سخت پشتش باشه ظرفارم خودش بشوره
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم