2777
2789
عنوان

افسردگی و گریه هرشب

513 بازدید | 30 پست

چرا دارم حس میکنم هرروز ب گرداب نزدیک میشم دیگه انگیزه ندارم حالمو خوب کنم انگار مرده متحرکم زندم بخاطر بچم و مامانم

نمیدونم چی شد ب اینجا رسیدم

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

حتما حتما به یه روانشناس خوب و کار درست مراجعه کن تا از این بدتر نشده

شاید فکر کنی از این بدتر نمیشه اما میشه پس حتما دنبال درمان باش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا وسط این حال بدم الان داشتیم برمیگشتیم دیدم ی خانواده چادر زدن تو پارک با کل وسایلاشون یخچال گازو... صد افسوس...نمیدونم دارم ناشکری میکنم چرا نمیزارم از زندگی لذت ببرم

حتما حتما به یه روانشناس خوب و کار درست مراجعه کن تا از این بدتر نشده شاید فکر کنی از این بدتر نمیش ...

بدتر چیه داغونم بکل بدنم زده بی خابی پرش دستو پا کمز درد معده درد روده درد همش عصبی هزارتا درد دارم ی ساعته میگم الان جوونم ذر بیاد ی ساعتایی حالم خوبه

فکر کنم کمبود ویتامین داری قرص ویتامین دی حتما بخور

احتمال فردا برم ازمایش این تن ذاغونم با خودم اینو اونور بکشم

بدتر چیه داغونم بکل بدنم زده بی خابی پرش دستو پا کمز درد معده درد روده درد همش عصبی هزارتا درد دارم ...

همین دیگه گفتم که فکر می‌کنی بدتر از این نمیشه اما با گذشت زمان میبینی که داره بدتر میشه

مگه نمیخوای زندگی کنی؟ اگه میخوای پس چرا نمیری دنبال درمان؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همین دیگه گفتم که فکر می‌کنی بدتر از این نمیشه اما با گذشت زمان میبینی که داره بدتر میشه مگه نمیخوا ...

بخودم باشه  نمیخام ولی دارم بچمو نابود میکنم.نمیدونم چمه بریدم کم اوردم حرف ی روز دو روزم نیست خیلی وقته اینجورم هیچکی نمیفهمی چی میگم فک میکنن خوشی زذه زیر دلم یا سوسول بازی درمیارم

الان میخام بشینم گریه کنم ولی دارم خودمو کنترل میکنم ولی ذر برابر خودم این حالم ناتوانم الان میفهمه چرا بعضیا خودکشی میکنن میپرسی میگه افسزذگی داشته 

بخودم باشه  نمیخام ولی دارم بچمو نابود میکنم.نمیدونم چمه بریدم کم اوردم حرف ی روز دو روزم نیست ...

خب پس به خاطر بچه‌ات هم شده برو دنبال درمان 

نری احتمالش زیاده اوضاع بدتر بشه

از کجا معلوم شاید حالت بهتر شد خودت هم خواستی زندگی کنی

خب پس به خاطر بچه‌ات هم شده برو دنبال درمان  نری احتمالش زیاده اوضاع بدتر بشه از کجا معلوم شا ...

باشه از خدا میخام کمکم کنه من ک کم اوردم

باشه از خدا میخام کمکم کنه من ک کم اوردم

از خدا خواستن کافی نیست باید خودت هم بلند شی یه حرکتی بزنی

پیشنهادم اینه حتما از یه روانشناس خوب وقت بگیری بری روانکاوی

دیدی روانشناس خوب نیست نمیتونی باهاش ارتباط بگیری بیخیال درمان نشو روانشناست رو عوض کن

اینو هم یادت باشه خودت نخوای خوب شی روانشناس نمیتونه واست کاری کنه

منم افسردگی دارم 

دارو مصرف می کنم ولی تازگیا دارو هم حالمو خوب نمی کنه 

همیشه از استرس دستام بخ کرده و تپش قلب دارم 

خیلی حال بدیه افسردگی لعنتی ...

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

از خدا خواستن کافی نیست باید خودت هم بلند شی یه حرکتی بزنی پیشنهادم اینه حتما از یه روانشناس خوب وق ...

حس میکنم روانشناس دیگه کاری واسم نمیکنه از ی طرف بی نهایت تنهام نه دوستی دارم باهاش حرف بزنم نه کسی بفهمدم شوهرم با جر بحث سریع خابید الان مامانمم میگه خوشی زذه زیز دلت