2777
2789
عنوان

دسر واسه مهمونی عجله ای

785 بازدید | 15 پست

مامانم هشت شب زنگ زده مهمون رودروایسی دار واسه فردا نهار دعوت کرده 😐

تا الان فقط داشتیم تمیز میکردیم هنوز نصف کابینت ها و جارو کل خونه مونده

غذا زرشک پلو با مرغ و کشک بادمجون واسه دسر 

چایی شیرینی و اجیل و میوه هم پذیرایی 

پا سفره ای هم چند نوع ترشی و زیتون 

دسر و سالاد چی درست کنیم خیلی وقت گیره هردوش 

مخصوصا که ژله قالبی نمیتونیم درست کنیم در نمیاد تا ضهر لیوانی هم یکرنگ خوب نمیشه

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا صبح پودر اماده پودینگ وانیلی با تکه های شکلات بخر با شیر مخلوط کن ۲ دقیقه ای حاظره روشم با دراژه و میوه و اجیل تزیین کن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

فردا صبح پودر اماده پودینگ وانیلی با تکه های شکلات بخر با شیر مخلوط کن ۲ دقیقه ای حاظره روشم با دراژ ...

اره این خوبه

سالاد چه مدلی درست کنیم؟

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
اره این خوبه سالاد چه مدلی درست کنیم؟

سالاد سزار 

کاهو و مرغ گریل یا سوخاری و گردو و نون تست ترد 

خیلی راحت و سریع 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

از این مدل مهمونی ها متنفرم    پودینگ خوبه .

منمممم منممممم

اره پودر اماده باید برم بیرون ببینم چی داره 

تیرامیسو درست کن. سریع آماده میشه. 

یه پاکت بگیر از سوپری آماده یا از اسنپ بگو بیارن دم خونه. با بسکوییت پتی بور و یه بسته کافه میکس. روش درست کردنش رو روی بسته تیرامیسو آموزش داده.

کافه میکس رو درست می‌کنی می‌ذاری سرد بشه. از اون ور پودر تیرامیسو رو با شیر سرد با همزن برقی یا گوش کوب برقی یا غذاساز میکس می‌کنی .

تو به ظرف کوچیک یه کم کافه میکس مایع میریزی دونه دونه بسکویتت ها رو توش خیس میکنیم. زیاد نمی‌ذاری بسکوییت بمونه توش که وا می‌ره. بعد تو یه ظرف مستطیلی بسکویت ها رو یه ردیف میچینی بعد اون مایع تیرامیسو روش میمالی بعد دوباره بسکوییت. همین جور لایه لایه میری جلو. لایه آخر تیرامیسو میمالی. پودر کاکایو روش الک میکنیم با ترافل و سس شکلات و اسمارتیز و تزیین می‌کنی. من همیشه وقتی مهمون عجله ای دارم اینو فوری درست میکنم. 

تو لیوان هم میتونی درستش کنی. اما باید دو بسته تیرامیسو بخری و همین بسکوییت پتی بور بیشتر باید بخری

تیرامیسو درست کن. سریع آماده میشه.  یه پاکت بگیر از سوپری آماده یا از اسنپ بگو بیارن دم خونه. ...

تیرامیسو اماده داره سوپری سر کوچمون ولی حالت کیکه 

باید برش بزنم بزارم سر سفره ، خوب میشه ؟ 

تیرامیسو اماده داره سوپری سر کوچمون ولی حالت کیکه  باید برش بزنم بزارم سر سفره ، خوب میشه ؟&nb ...

پودر تیرامیسو مثل پودر ژله بسته بندی شده بیرون هست. میاری تو خونه با بسکوییت پتی بور یا کیک تیتاپ خودت درست میکنی میچینی تو ظرف مستطیلی. یا بسکوییت پتی بور رو خورد می‌کنی لایه لایه میچینی تو لیوان دسری روش رو هم تزیین می‌کنی اگه تعداد مهمونها کم باشه تو لیوان