2777
2789
عنوان

به عنوان پزشک میگم

481 بازدید | 15 پست

تصمیم گرفتم اتفاقاتی که تو بیمارستان و بخش ها زیاد تکرار میشه رو اینجا share کنم 

(البته من دانشجو هستم هنوز)

اگه سالمند نزدیکتون هست ترجیحا با همراه بیان بیمارستان 

شرح حال کامل تکرار نکات مهم و ... اکثرا تو حوصله سالمندان نیست پس برای درمان راحت تر لطفا با سالمندان همراه بفرستید تا روند درمانشان بدون عیب انجام شه 

خانمی اومده بود و من شرح حال ازشون گرفتم برای استاد آماده کردم استاد ازشون سوال‌هایی پرسیدن و ایشون حوصله ادامه دادن نداشت و گفت من یکبار گفتم و دیگه نمیگم 

قرص هاشون و روند درمان قبلیشون و به خاطر نداشتن و ما بخاطر تداخل دارویی و ... روند درمانشان و طولانی تر کردیم

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال من رو جواب بده استارتر

اگر مطمئنی و میدونی

کسی که بخاطر روده تحریک پذیر 

هر هفته۲تادیفنوکسیلات بخوره

چندروز باید صبرکنه بعدازمایش ادراربرای ازدواج بده که تستش مثبت کاذب نشه؟

تو بیمارستان دولتی انقدر مریض موش آزمایشگاهی هست و میکشید که استاد بشید 

عزمزمه ما بابت تمام اتفاقایی ‌که برای بیمارمون میوفته مسئول هستیم حتی اگه بیمارستان پیگیری نکنه عذاب وجدان میگیرم

بارها من بالا سر مریضم خارج از شیفت ایستادم تا لحظه ای کشی اشتباه نکنه!

شما چجوری به خودت اجازه میدی راجع به همه این حرف و بزنی و از‌کلمه "میکشید" استفاده میکنی؟

شمایی که وجدان نداری و آنقدر راحت هر کلمه ای بیان میکنی!

خواهش میکنم تاپیک رو به بیراهه نبرید.

بگو عزیزم. دیگه چی؟

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
عزمزمه ما بابت تمام اتفاقایی ‌که برای بیمارمون میوفته مسئول هستیم حتی اگه بیمارستان پیگیری نکنه عذاب ...

اتفاقا چون در جریان هستم میگم گلم چرا ناراحت میشد مگر غیر این هست که تو بیمارستان دولتی مریض فقط تحقیر میشه و رسیدگی به بیمار کم هست و شما هم برای تجربه کاری تو بیمارستان دولتی کار میکنی و شیفت هستی اگر مریض شما احتیاج به کاری داشته باشه شیفت شب انجام نمیشه و تا صبح باید صبر کنه

من میدونم و شما هم میدونی تمام حرفام عین واقعیت هست 

امیدوارم موفق بشی و وجدان کاری داشته باشی 

من با این که خودم و همسرم کادر درمان هستیم زمانی دخترم بیمارستان بستری بود تمام این حرف هایی که زدم با گوشت و پوست و استخوان  درک کردم طوری پزشک رزیدنت شب برخورد کرد که دخترم و خودم اون شب آسیب دیدیم و راضی نیستم و رضایت شخصی دادم 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
سوال من رو جواب بده استارتر اگر مطمئنی و میدونی کسی که بخاطر روده تحریک پذیر  هر هفته۲تادیفن ...

سلام عزیزم

دیفنو چون تو دسته‌ی اپیوئیدیه مثبت میکنه ولی تا ۱۲ ساعت بعد دفع میشه

اگه برای آزمایش اعتیاد میخوای بررسی کنی تایمی که مصرف کردی مهمه 

اگه تایم طولانی هست حداکثر ده روز زمان میبره