2777
2789
عنوان

لطفاً خواهرانه راهنماییم کنید

98 بازدید | 12 پست

همسرم وخواهرم هردو مغرورن وباهم نمیسازن شوهرم کلا دوست داره هرچی میگه بقیه بگن چشم الانم سر مسئله حجاب باهم درگیرن اون دوست داره هرجور میخاد بپوشه شوهرم اجازه نمیده برم باهاش بیرون میگه بقیه بخاطر بی حجابیش بهش تیکه میندازن وکلا از کارای خواهرم خوشش نمیاد آزادانه میره مسافرت ولباس هم دهه هشتادی میدونید چجوری میپوشن دیگه خسته شدم از گیر دادن های شوهرم استدلالش هم اینه میگه اون ناموس ماست برای من افت داره خواهرت اینجوری میگرده گفت اجازع نمیدم شوهرم کنه بری خونش بیای خون به دل شدم به اونم میگم شوهرم میاد اینجا وایسا بره بعد برو زیاد جلوش نیا از قصد تیپ میزنه میره میاد حرص اونو در بیاره من موندم این وسط چه کار کنم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
یه مدت کمتربرم خونه پدرت

راهم دوره هرچند ماه یکبار میام فقط دوست ندارم لج کنن باهم کلا یدونه خواهر دارم نتونم فردا خونش برم بیام چه فایده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چكاره س؟؟!!!!! تقصير شوهرته

اره میدونم مقصر اونه به توچه بقیه چجورین طرز تفکرش مثل پیر مرداست من پیر شدم تو زندگیم خواهراش وقتی نیست بی حجابن میاد روسری سر میکنن از دستش کلافه شدن همه 

شوهرت و خواهرت با هم افکارشون جور در نمیاد شما رو چرا شوهرت تحت فشار میزاره تقصیر شما چیه میشه کسی ک یه عمر با یه طرز فکر بزرگ شده رو یه شبه تغییرش داد ،انتظارات شوهرتون از شما خودخواهی ایشون نشون میده تحت فشار قرار دادن شما عین بی رحمی 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
شوهرت و خواهرت با هم افکارشون جور در نمیاد شما رو چرا شوهرت تحت فشار میزاره تقصیر شما چیه میشه کسی ک ...

دیوونه شدم خودم سنتی ازدواج کردم هیچ تصمیمی برای رنگ مو و آرایش و..ندارم نمیذاره کاری کنم دوست دارم خواهرم آزاد باشه خیلی کاراش رو تایید نمیکنم ولی نمیخام مثل من باشه 

دیوونه شدم خودم سنتی ازدواج کردم هیچ تصمیمی برای رنگ مو و آرایش و..ندارم نمیذاره کاری کنم دوست دارم ...

اگه روحیه  خودتم اینجوری باشه که استقلالت فوق العاده برات مهم باشه  و اینکه کسی دستور نده بهت و برات تصمیم بگیره دیگه بدتر دیگه بگن فلان کار کن حس میکنی بهت داره زور میگه الان خواهرت همینطوره فک میکنه زور میگه بهش اینم راهش نیست بدتر لج میکنه خودتونم که شوهرتون میگید مغروره و ...ولی بنظر من با خواهرت حرف بزن بگو تو رو خدا میشناسیش که اینجوریه خ‌واهرای خودشم جلوش اینطورین و فلان بخاطر من لجش در نیار از اون ور منو عذاب میده و زندگیم جهنم میکنه دیگه خواهرت احتمالا راضی بشه بخاطر شرایطت  

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اگه روحیه  خودتم اینجوری باشه که استقلالت فوق العاده برات مهم باشه  و اینکه کسی دستور نده ...

بخدا هر چندماه یکبار میام چند روز شهرستان میگم مراعات کن دوسه روز بخاطر من اصلا اهمیت نمیده