2777
2789

فقط باید جای من باشی که حس کنی بخدااا بریدم خیلی حالم بده حاضرم بدبخت بشم فقطططط دیگه تموم بشه مجردیییییییی ونتهایییییییی من دیگه نمیتونم تنهایی تحمل کنم

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواستگار بعداز چندوقت برام اومده نه قیافش به دلم نشست و اینکه نماز خونم نیست اما میخوام بهش بله بدم😭😭

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

می زی تو یه جهنم دیگه اونجا صد بار آرزوی مرگ می‌کنی 

پشیمون میشی

فقط دعا کن خوشبخت شی ولی خيلی زود 

خدا بهترین را برات رقم بزنه 

چون کائنات می‌شنوند 

برمی‌گرده بهت 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
خیلی ساده اسسسس  شوهر کن😐🤣

یه خواستگار بعداز چندوقت برام اومده نه قیافش به دلم نشست و اینکه نماز خونم نیست اما میخوام بله بدم😭