2777
2789
عنوان

بچه خوره. وسقط لطفا بیایین😭😭

2120 بازدید | 70 پست

من امروز هفته هفتم بودم رفتم برای سونو تشکیل قلب دکتر بهم گفت بچه خوره هست باید سقط بشه اومدم پیش دکتر بهش گفتم یه سومو دیگ بهم داد رفتم‌پیش یه دکتر انجام دادم گفتم شاید اولی اشتباه کرده باشه اینم همون حرف بهم زد. این نوع بیماری و بچه خوره یعنی چی دکتر گفت خیلی کم پیش میاد اینجوری بشن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی که ازمایش دادی بتات چند بود؟

بتام ۱۰۰۰ بود

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

رشد جفت از بچه بیشتره

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
واقعا بچه خوره یعنی چی؟؟؟

گفت یه نوع بیماری هست بچه ای وجود نداره گفت بچه خوره هست گفت خیلی کم پیش میاد 

حاملگی پوچ؟؟؟؟؟ منظورت؟

مولار

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
رشد جفت از بچه بیشتره

نمیدونم گفت یه نوع بیماری هست