2777
2789

من دیگه تحمل مجردی شده برام عذاب یعنی انگار تو جهنمم تروخدا راهنماییم کنین حالم از مجردی بعم میخوره عاشق ازدواج کردنم منتها خواستگارم دوتا اشکال داره یک قیافش به دلم ننشست دوم گفت نماز نمیخونه تروخداااااااا راهنماییم کنین منی که عاشقق ازدواجم ومجردی شده بزرگترین عذاب زندگیم اما خب قیافش به دلم نیست و من خودم خیلی اهل نمازم اما اون نه😭😭😭

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

حالا نماز نمیخونه رو بقیه نظر بدن

ولی قیافه درست میشه اگه وضع مالی و اخلاقش خوبه؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نماز نمیخونه رو بقیه نظر بدن ولی قیافه درست میشه اگه وضع مالی و اخلاقش خوبه؟؟

چرا کسی نیست؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
منم مث توام از قیافش خوشم نمیا و دارم عقد میکنم 😐

😂😂😂😂لنتیبی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من خودم مجردم،خودم میخام این کارو انجام بدم😅 به نظرم جایی که بحث ازدواج. تو شرایطتو بگو شاید یکی بهت معرفی شد، اگه پرسیدن قصد ازدواج داری بگو بله نه مث من هی نه بیار🥴تاکسیو ندیدی وصحبت نکردی رد نکن، اجتماعی باش، به خودت برس، تو مراسمات وجمع باش،،،،  ببینم اینجوری شوهر گیرمون میاد😂😂

چندمین خواستگارته ؟ خودت چند سالته؟؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

البته منم  خوشم نمیومد از قیافش کچل بود بعد چند سال موکاشت وپف پلکش برداشت به خودش میرسه ولی خوشتیپه وقد بلند الان ازش راضیم قیافش خوب شد

واقعا؟؟ منم نمی تونم مجردیو تحمل کنم😭😭 نمی دونم قیفش عادی میشه یا نه