چون ادمای حسود زیاد هستن سعی کن بهش بیشتر نزدیک بشی و کم کم اززیرزبونش بکش بیرون ببین چیزی شده مستقیمنپرس فک میکنه شما حتما حرفی زدی ک سریع ازش پرسیدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین ما یه عروس تو فامیلمون داریم خانواده شوهرش ازمهربونی تک هستن یه خانواده بدون حاشیه ،حتی خانواده خودشون هم همینو میگن ،این خانم تو عقد تقریبا خوب بود ولی بعد عروسی خیلی تغییر کرد کلا به نظرم تحت تاثیر این حرف هست که مادر و خواهرشوهر همیشه مادرشوهر و خواهرشوهرن و نباید باهاشون قاطی شد ،درحالی که حتی خانواده خودش هم با رفتاراش موافق نیستن که من فکر میکنم این رفتاراش بیشتر تحت تاثیر دوستاش هست یا کسایی که با خانواده شوهرشون مشکل دارن ،در هر حال داره بزرگترین اشتباه زندگی اشو میکنه
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.