2777
2789
عنوان

زن داداشم چرا اینجوری شده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟واقعا دلیلش چیه؟شوهرتونم رابطشو با خانواده شما کم کرد؟

سعی کردم خیلی کمتر با خانواده همسر رفت آمد داشته باشم

من در هفته یه روز درمیون خونه مامانم اینا میرم همسرم میاد و تا ب الان مشکلی نداشته

ولی خب خونه خانواده همسر در هفته شاید ۱.۲ ساعت برم 

شوهرمم هر ۳.۴ روز میره خونشون.

گر بشکند من زاده شود منِ دیگری

ببین ما یه عروس تو فامیلمون داریم خانواده شوهرش ازمهربونی تک هستن یه خانواده بدون حاشیه ،حتی خانواده خودشون هم همینو میگن ،این خانم تو عقد تقریبا خوب بود ولی بعد عروسی خیلی تغییر کرد کلا به نظرم  تحت تاثیر این حرف هست که مادر و خواهرشوهر همیشه مادرشوهر و خواهرشوهرن و نباید باهاشون قاطی شد ،درحالی که حتی خانواده خودش هم با رفتاراش موافق نیستن که من فکر میکنم این رفتاراش بیشتر تحت تاثیر دوستاش هست یا کسایی که با خانواده شوهرشون مشکل دارن ،در هر حال داره بزرگترین اشتباه زندگی اشو میکنه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.