2777
2789
عنوان

کنکور

220 بازدید | 18 پست

سلام بچها 

من تجربی نظام قدیمم چند سال از درس دور بودم ینی صفر مطلقم ..میخوام کنکور بدم بنظرتون برا شروع پایه‌های  ۷و۸ و۹ هم بخونم علوم و ریاضیشو؟

یا نیازم نمیشه 

یا مثلا چ فصل هایی از هفتم و ..اینا مهمه ک بخونن 

لطفا راهنماییم کنید شرایط مشاور گرفتن ندارم

ریاضی عربی زبان لازمت میشه بقیه ن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدمتت عرض کنم ک حالا علوم و نخوندی نخوندی ولی ریاضی خیلی مربوطه به خصوص ریاضی نهم اگه هیچی یادت نیست برگرد بخون 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

والا بعضی کتابا مثل مهر و ماه ریاضی 

فصل صفر دارن که یه سری نکات پایه رو گفته ، اگه حوصلت میشه بخون ریاضی نهم رو اگه نه نخون

بیشتر ریاضی راهنمایی که تو دبیرستان هست همون بحث معادله و تجزیه و فرمول های درجه دو و همیناست که تو دبیرستان هم هست و پایه ی ریاضیه

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
نه دیگه نیاز نیست 

نیازه الان رشته تجربی مثلا معادله درجه یک اتحاد ها عبارت های گویا ضرب تقسیم جمع و تفریق عبارت های گویا جمع . تفریق و ضرب و تقسیم عبارت های جبری همشون پایه رشته تجربین حالا از رشته ریاضی و اینا خبر ندارم ولی خیلی مربوطه یکی ک اینها رو بلد نباشه تست و از دست داده کلا 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
والا بعضی کتابا مثل مهر و ماه ریاضی  فصل صفر دارن که یه سری نکات پایه رو گفته ، اگه حوصلت میشه ...

بعد علوم .مثلا شما ب سلول میگین یاخته و اینا یا خیلی اصطلاحات دیگه 

بنظرت نیازم نمیشه؟

علومش نیاز نمیشه ینی؟

فکر نکنم زیسته ک اصن نیاز نداره از همون دهم شروع کنی اوکیه بعضی جاها هم فیزیکه ولی خوب فیزیک اصن بهم مربوط نیست فکر نمیکنم نیاز باشه بازم اگه فک می‌کنی خیلی ضعف داری فقط علوم نهم و بخون اونم نه کامل فقط مسائلش و بخون 

نیازه الان رشته تجربی مثلا معادله درجه یک اتحاد ها عبارت های گویا ضرب تقسیم جمع و تفریق عبارت های گو ...

خب تو ریاضی تمام کتاب ها و استاد های انلاین یه بخش صفری دارن خیلی سریع توضیحش داده

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
بعد علوم .مثلا شما ب سلول میگین یاخته و اینا یا خیلی اصطلاحات دیگه  بنظرت نیازم نمیشه؟

این اصطلاحات رو ما تو دبیرستان یاد گرفتیم ، ما که نسل اول و دوم نظام جدید بودیم دو تا اسمشو یاد گرفتیم بعدی ها یه اسم یاد گرفتن ، حالا اینا رو تو راهنمایی نگفتن 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
خب تو ریاضی تمام کتاب ها و استاد های انلاین یه بخش صفری دارن خیلی سریع توضیحش داده

نه بابا اونام هیچ زیاد آنچنان کامل نمیگن بعد من جدیدا اینجوری شدم حوصله فیلم ندارم خودم می‌خوام شروع کنم با درسنامه پیش برم تست بزنم و همه چیو تو تست یاد بگیرم آخه هر فیلمی نزدیک چهار ساعت برای کنکور ۱۴۰۳ می‌خوام شروع کنم نمدونم کار درستیع یا نه