۳۷ تمام چند روزیه که کمردردم شروع شده بود امروز بیشتر شده الان ول نمیکنه کلا گرفته ولی شدید میشه خ ...
پس زایمانت نزدیکه عزیزم ان شاء الله هرچه زودتر بغلش کنی و زایمان راحتی داشته باشی من برا بچه اولم دردای خفیف که شروع شدن شب بعدش زایمان کردم ولی برا بچه دومم از چند هفته قبل دردا میگرفتن و ول میکردن تا دردام شدید شد و کیسه آبم پاره شد و زایمان کردم ولی زایمان دومم راحت تر بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه دردزایمان فرق میکنه کلاخاصه مثل هیچی نیست فقط وقتی خیلی دردپریودی شدیدی روتجربه کرده باشی میتونی بگه اولاش یکم شبیه اونه اون درد میاد ومیره انگارازکم شروع میشه توچندثانیه اوج میگیره ودوباره آروم آروم کم میشه همش یک دقیقه نمیشن شایدم کمتر اماقشنگ میفهمی درد داره شروع میشه واوج میگیره وکم میشه بعدفاصله زمانی معینم داره هرچنددقیقه یکبار ومنطم این دردهاکه شمامیگید اگرنامنظمه پس دردزایمان نیست منم ازاین دردادارم حتی الان چندهفته هم هست دارم سراولی اگربودمیگفتم دردزایمانه اما الان میدونم که این بااون فرق داره ووقتی میگم آی میگن وقتشه نیگم نه این اون دردنیست فرق داره ولی درکل احتیاط کن همه که مثل هم نیستن امادردشکم توماه آخرطبیعیه حس پریودشدنم طبیعیه باید استراحت کنی فقط، تا رفع بشه امااگردردت زیاد یاخاص بود یاعلائم دیگه ای هم دلشتی حتمابروپیش ماما زیادم نباید سهل انگاری کرد حرکت بچه هم مهمه