2777
2789

خودم یه بار خواب دیدم یه سنگ جادویی پیدا کردم که اگه بگیریش دستت و ارزو کنی ارزوت براورده میشه.چن نفرم افتاده بودن دنبالم که سنگو از چنگم در بیارن.اصن با اون حرکات اکشنی که تو خوابم زدیم(در حد فیلم هندی)خودم فهمیدم دارم خواب میبینم🤣😅

اخر سرم یه ارزو کردم و یه نور از اون سنگه ساطع شد و از خواب بیدار شدم😶

من یه بار خواب دیدم خدا میخواد بیاد خونم

داشتم حیاط رو جارو میکردم یهو اومد تو نشست توی اتاق داشت پرتقال میخورد منم نشستم کنارش همس داشتم گله و شکایت میکردم اونم همش سرشو تکون میداد میگفت درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقتا خاب میبینم دارم دور خودم میچرخم و نمیتونم اون چرخشو کنترل کنم و بایستم و خیلی ازیت میشم تو خاب

یا گاهی دهنم پر آدامس ک حرف زدنو برام سخت میکنه و یحش بدی بهم میده کلا 

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
خواب میدیدم دوست صمیمی خودم با دوست صمیمی داداشم باهم روکارن😐

😅😅

یه بارم خواب دیدم ر.ل دوستم به من پیام داده که باهام کات کنه😶خودم تو خواب پشمام ریخت

از خواب بیدار شدم سریع پریدم گوشیمو چک کردم که مطمئن شم خواب بود😁

خیلی وقتا خاب میبینم دارم دور خودم میچرخم و نمیتونم اون چرخشو کنترل کنم و بایستم و خیلی ازیت میشم تو ...

شنیدم اگه چن بار تو روز از خودت بپرسی الان خوابم یا بیدار؟باعث میشه تو خوابم این سوالو از خودت بپرسی و بتونی کنترلش کنی

شنیدم اگه چن بار تو روز از خودت بپرسی الان خوابم یا بیدار؟باعث میشه تو خوابم این سوالو از خودت بپرسی ...

چ جالب نمیدوسنم من خیلی خاب میبینم شبا گاهی اتفاقات روز بعدد

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️

بدترین خوابی که دیدم این بود که دیدم شوهرم و زنداداشم باهم رابطه دارن و تو خواب بهم محبت میکردن.حالا جفتشون آدمای مومن و مقیدی ان ولی از تا چند ساعت بعد بیدار شدن حس بدی داشتم بهشون🤦