2777
2789

من خیلییی خوندن قرآن روم تاثیر داره هم رزق هم سلامتی

الان سوره ای میشناسین ب دل آدم آرامش و شادی بده همش مضطربو نگرانم  

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عجیب زیارت عاشورا حالم خوب میکنه یعنی اگه ازناراحتی دیگه راهی نداشته باشم 

زیارت عاشورا برام معجزه میکنه

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

کلا قرآن هر سوره ای رو بخونم آرامش میده بهم...

سوره ی خاصی مد نظرم نیست...

تو هم میتونی به نیت آرامش قرآن بخونی...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

سوره رعد ایه الا به ذکر الله تطمئن القلوب برای همین سوره ست 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

قرآن رو به یک سوره اکتفا نکنید، به صورت مداوم باشه (حتی روزی یک صفحه) تاثیر خیلی زیادی داره.

ذکر یونسیه هم در طول روز خیلی موثره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
قرآن رو به یک سوره اکتفا نکنید، به صورت مداوم باشه (حتی روزی یک صفحه) تاثیر خیلی زیادی داره. ذکر یو ...

ذکر یونسیه یادم رفته کدوم بود؟ ضمن تشکر

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
ذکر یونسیه یادم رفته کدوم بود؟ ضمن تشکر

«لا اله الا انت سبحانک انّی کنت منالظالمین» 

یه حدیثی هست به عنوان "تعجب امام صادق از چهار چیز" 

اینم چهارتا ذکر رو میگه که خیلی جالبه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل