2777
2789
عنوان

خوار شوهرم بچه شیر خوارشو میزاره پیش من

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام بگم ن تو کمکم کردی ن مادرت لطفا بچتو نیار پیشم میترسم خیلی بد بشه  

اینکه اینقدر پررو حتی ازت نمیپرسه میتونی یا نه، بگو ، اسم مامانش را نیار، بگو تو به من کمک کردی؟؟ من دست تنها بچه خودم را بزرگ کردم الانم نمیتونم کمکت کنم . ببین به همسرتان منتقل می‌کنند و ممکنه باهات لجبازی کنند، ولی خودت فکر کن کدوم را میتونی تحمل کنی

بهترین کار اینه که اصلا شوهرتو وارد مساله نکنی  وبعد اون بهتره ک مستقیم نگی مشکلتو بهشون بگو ...

ی جاری دیگه دارم خونش دیوار ب دیوار ماست اونا خیلی اون جاریو رو دوس دارن ی بار هم ب من گفت ما اون عروس رو خیلی دوس داریم بچشو هم میزاره پیشش جاری هم میبینه دوسش دارن میخواد موقعیتش خراب نشه بچشو نگه داری میکنه ولی صبح میزاره پیش من ظهر پیش جاری 

ی جاری دیگه دارم خونش دیوار ب دیوار ماست اونا خیلی اون جاریو رو دوس دارن ی بار هم ب من گفت ما اون عر ...

از پایه کارش اشتباهه 

بنظرم وقتی دلت نمیخواد قبول نکن 

من خودمم ی سری ادم ها رو تو روزای سختم شناختم ب شوهرمم گفتم ازین ببعد از من انتظار ادم احمق سابق رونداشته باش ک از تعطیلاتمونم برای بقیه میزدیم 

من درکت میکنم چون دیگه برای هرکی مثل خودش خواهم بود 

بنظرم از سرت باز کن 

خدای نکرده اتفاقی بیفته کسی محبت هاتو نمیبینه 

این نیز بگذرد .....
میدونم چه حس بدی ولی چند باری که خونه نباشید بعد بیارش کمتر بهتون فشار میاد .

میخوام اصلا نیارش میخوام بدونن دلیلش رفتار های مادرشون با من در گذشته بوده اصلا هم نیازی بهشون ندارم 

اگر سر ساعت مشخصی بچه رومیاره چند روز صبح پاشو برو پارک با بچت 😬 

من میگم کلا وقتی کسی تو روز سختت همراهت نبود اینکارو براش نکن 

چون اون ادم عوض نمیشه 

نمیگم کلا محبت ب کسی نکن ولی نمیشه ک یکطرفه باشه همه چی

این نیز بگذرد .....
از پایه کارش اشتباهه  بنظرم وقتی دلت نمیخواد قبول نکن  من خودمم ی سری ادم ها رو تو روزای ...

ب خدا من اوایل ک وارد خانواده شدم خیلی خوب بودم چون بهشون نزدیک بودم بی ارزش شدم نبست ب جارهام حالا ی بار مادرش سرم داد زد بعدش بهش گفتم چرا با مادرت صحبت نمیکنی گفت تو باید از مادرم معذرت خواهی کنی چون تو جوابشو دادی ما اون عروس رو بیشتر از تو دوس داریم در صورتی کم تو ی خونه باهاشون بودم کارهای خونه رو انجام میدادم این حقم نبود ک بخوان منو با جاریم مقایسه کنن منم ب روی خورم نیاوردم در جوابش گفتم اره واقعا جاریم زن دوستداشتنی هست اون گفت ن دوسداشتنی نیست ما دوسش داریم حالا میخوام بگم مگه نگفتی اون جاریو دوس داری پس همونم بزرگش کنه بگم حالا ک خودت متاهلی اگه مادر شوهرت ببینه تو داری شیر ب بچت میدی ظرف خودشو دخترشو میشوره ظرف تو رو بیاد بگه ظرفتو خودت بشور ناراحت نمیشی 

اگر سر ساعت مشخصی بچه رومیاره چند روز صبح پاشو برو پارک با بچت 😬  من میگم کلا وقتی کسی تو روز ...

بعد از کار هم شب میارش میگه میخوام لباسامو بشورم  شام درس کنم منم فقط حرص میخورم