2777
2789
عنوان

خوار شوهرم بچه شیر خوارشو میزاره پیش من

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 68 پست
بچه من سه سالش تازه بچمم میزنتش ولی کاری نداره میگه مادرم پیره نمیتونه حوصله نداره منم بهش گفتم رو ش ...

سرتوش به بچه خودت گرم کن، بشین شعر و نقاشی و اينا یاد بچه بده بگو سرم شلوغه

اصلا وظیفه ای در قبال بچه خواهرش نداری الان که حتی میگن مادرشوهر نباید بچه عروس رو نگه داره وظیفه نداره پس نباید توقعی از عروس باشه من بودم رک و صریح میگفتم رو کمک من حساب نکن نمیتونم مسیپلیتشو قبول کنم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم صبر کن به نظرم تو خوبی کن خدا که خوبی ترو می بینه اشکالی نداره شده کردن 😐

میدونی منم ی مدت میخواستم برم سر کار بعد مادر شوهرم گفت اگه رفتی بچتو هم با خودت ببر من اصلا نمیخواستم ازش نگه داری کنه خودمم میدونستم ولی وقتی مادر شوهرم فرق میزاره این طرز رفتارشه بهتر نیست ب خوتهر شوهرم بگم مادرت هم در گذشته کاری برام نکرده هم اینکه من میخواستم برم سر کار گفت بچتو هم با خودت ببر 

ببین صبح کی میاد لباس بچه تو بپوشون

بگو ااا بچه مو باید ببرم ارمایش نیستم

فرداش خونه مامانم  بابد برم ،کار داره

برو خونه دوستت یا با دوستت برو بیرون

وقتی برگشتی هم جواب نده بگو بچم خواب بود همه چی سایلنت بود نفهمیدم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
اصلا وظیفه ای در قبال بچه خواهرش نداری الان که حتی میگن مادرشوهر نباید بچه عروس رو نگه داره وظیفه ند ...

منم نمیرم پیششون پوشک بچشو شاسد عوض کنم تا مادرش بیاد چون مادر شوهرم وسواس دارع ولی دلم میخواد بهش بگم مادرت این کار رارو انجام داده ک بدونه واسه چی دلخورم دوس ندارم بچشو نگه داری کنم

منم نمیرم پیششون پوشک بچشو شاسد عوض کنم تا مادرش بیاد چون مادر شوهرم وسواس دارع ولی دلم میخواد بهش ب ...

رک باش عزیزم این مسایل اصلا رودرواسی بردار نیست بگو یه فکر دیگه برای بچت کن رو کمک من اصلا حساب نکن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یعتی خود احمقشون نمیفهمن ، همینقدر واضح  بگو عزيزم تو بچه منو نگه میداشتی یا کمک ام میکردی تو ک ...

منم میخوام بگم ن تو کمکم کردی ن مادرت لطفا بچتو نیار پیشم میترسم خیلی بد بشه 

میدونی منم ی مدت میخواستم برم سر کار بعد مادر شوهرم گفت اگه رفتی بچتو هم با خودت ببر من اصلا نمیخواس ...

بهترین کار اینه که اصلا شوهرتو وارد مساله نکنی 

وبعد اون بهتره ک مستقیم نگی مشکلتو بهشون

بگو بچه کوچیک مسولیت داره من گردن نمیگیرم که بعدا پاسخگوی چیزی هم نباشم 

اینطوری هم بعدا شوهرت ازت ناراحت نمیشه هم کار خودتو کردی

نهایت اگه دیدی چاره نداری بگو من تو روزای سختم کمکی ندیدم از شما ترجیحم اینه که مثل خودتون رفتار کنم 

سعی کن با پنبه سر ببری

این نیز بگذرد .....
منم نمیرم پیششون پوشک بچشو شاسد عوض کنم تا مادرش بیاد چون مادر شوهرم وسواس دارع ولی دلم میخواد بهش ب ...

وقتی مادرش شاغل یروز دوروز که نیست که انتظار دارن یکی بچشون رو نگه داره .باید یفکر دیکه بکنن .