2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم بگم بیا جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 21 پست
اره لوح رو پیدا نکردم دیگه منم دیگه به اون طرف زنگ نزدم دوباره برام بیاره اونو که بهش میدادم خیلی ...

سعی کن خودتم تو زندگیت یه شور شوقی ایجاد کنی 

میدونم تا الان خیلی سختی و حرف و بد بیراه از هم شنیدین 

ولی تو که نمیتونی جداشی پس 

خودت به زندگیت یه تغییری بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بخاطر مشکل مالی ازش بدت میاد؟؟

نه فقط بخاطر مالی  دارم تحملش میکنم

به مشاوره گفته چون خونمون دو خواب نیست،نمیتونم برم سمتش

ولی شبا وقتی میبینم پسر بزرگم رو بغل میکنه و نفس تو نفس میخوابن میبینم مشکل خودشه

هزار دفعه بهش گفتم اینقدر آسیب نزن به بچه با اینکارات،ولی دوست داره خودش

لوح چیه؟

یه لوح رام کننده داشتم میزدم توی غذا و آب و هرچی میدادم میخورد،خیلی عوض شده بود

بهش میدادم میخورد،میرفتیم طلا میخریدیم،بعد میگفت من نمیدونم چرا خل شدم خریدم ها

بعد مریض بودم مادرشوهرم اومد خونه ام،و این لوح گم شد بعد از رفتنش

حس میکنم پیدا کرده برداشته،چون بعد از رفتن اون ما رابطمون خیلی سردتر شد

اون لوح رو از کجا میشه خرید؟

میدونی شوهر من یه جور خاصه حرف حرفه منه ولی راه به راه میگه تو منو دوست نداری تو فلانی تو بهمانی چرا به اون مرد نگاه کردی چرا تو جمع خانوادتون دامادتون بهت نگاه کرد بعد فکر نکنی در حد حرف باشه ها یجور رفتار میکنه جلو جمع هیچت میکنه مخصوصا سمت من منم دیگه حالم ازش بهم میخوره وقتی میگه ازم متنفری نهمیگم نه سکوت می کنم چون واقعا متنفرم آبرومو پیش زنداداشام پیشم خانوادم برده همه میگن پس چرا شوهرت اینجوریه در حالیکه تو خونه خوبه برام خیلی کارا انجام میده ولی از دوشخصیتی بودنش خوشم نمیاد گاهی انقدر خوبه میگم مگه مثل این هست گاهی بقدری بد میشه میگی پس آدم قبلی کی بود خیییلی منفی نگر هست اصلا دید مثبت به هیچی نداره

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤