2777
2789

بهت بی اهمیتی می‌کنه اینو تجربه کردم ک محلم بهت نمیزاره و فقط برای .... میخوادت

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار من بهت توضیح بدم �ینین من دیگه خیانت می‌کنه همیشه به صورت خیلی تابلویی به زنش محبت می‌کنه همش پیگیرشه

همش هرجایی که مرد می‌خواد بره قبلش به زنش میگه فلان جا کار دارم تا دو ساعت دیگه میام

بادل بازی نکن تاوان داره

بستگی داره خیلی ها کاربلدن چندین سال پنهان میکنن بعضی ها هم نه،ولی خب توجه نکردن به خانواده یا توجه خیلی خیبی افراطی، وقت گذرونی بیش از حد بیرون منزل، با گوشی و تلفن زیاد ور رفتن فکر میکنم اینا باشن 

نمیشه گف چجوریه شاید بهترین باشه ولی خیانتم بکنه

دقیقا

من یک نفر و میشناسم که همه جوره با زنش خوبه ولی نگم که چیا ازش دیدم 

زنش هم اصلا فکرشو نمیکنه که شوهرش این کارو بکنم 

همیشه در حال تعریف کردن از شوهرشه اونم پیش من که از همه چی خبر دارم

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

به نظرم حس زرنگ بودن بهش دست میده زبون بازی میکنه رامت کنه ادای مهربونارو درمیاره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی