2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من یک نفر و میشناسم که همه جوره با زنش خوبه ولی نگم که چیا ازش دیدم  زنش هم اصلا فکرشو ...

ولی میدونی همچین آدمی رو به یه آدم بداخلاقی که باز خیانت میکنه ترجیح میدم😂😂

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
شوهرمن پریشب دعوامون شدگفت من خیانت میکنم هنوزنکردم ولی میکنم

حالا عصبانی بوده یه چیزی گفته، 

میگفتی به جهنم هرکی میره دنبال لیاقتهاش لابد هم سطحهات تو خیابون ولو ان، اتوبوس خط واحدن همه سوارشون شدن تو برو نازشونو بکش😏

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ولی میدونی همچین آدمی رو به یه آدم بداخلاقی که باز خیانت میکنه ترجیح میدم😂😂

🤷🤷

شاید 

در هر صورت هنوز که پیش زنش لو نرفته

زنش هم فکر می‌کنه بهتر از شوهرش کسی نیست 

یعنی اینقدر از زنش  حساب می‌بره نمی‌دونم چطور این کارو میکنه

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
شوهرمن پریشب دعوامون شدگفت من خیانت میکنم هنوزنکردم ولی میکنم

دعواتون سر توجه اش به کسی بود یا همش چکش میکنی ؟ چون این حرف تا الان خیانت نکردم ولي از این به بعد میکنم، یعنی حالا که همش شک داري و اذیت میکنی بزلر برم انجام بدم که دعوای الکی نکنی

حالا عصبانی بوده یه چیزی گفته،  میگفتی به جهنم هرکی میره دنبال لیاقتهاش لابد هم سطحهات تو خیاب ...

باهاش بحث کردم من درموردجداییم بش میگم ولی میگ نگواین حرفو

دعواتون سر توجه اش به کسی بود یا همش چکش میکنی ؟ چون این حرف تا الان خیانت نمیکنم ولي از این به بعد ...

ن گفت همش بامن بحث میکنی وبداخلاقی داری ازخونع سردم میکنی