2777
2789
عنوان

احساس خطر میکنم

1848 بازدید | 44 پست

دو شب پیش (در تایپیک قبلیم نوشتم)  من باعث دعوا در خانواده همسرم شدم همسرم دیشب دیر موقع خونه اومد رفت تو اتاق خوابید صبحم با اینکه صبحانه درست کردم فقط چایی خورد و رفت 

این مابین فقط جواب سلام و صبح بخیر را سرد داد میترسم این وضع بدتر شه چطوری اوضاع خودم و همسرم بهتر کنم 

میخوام باهاش حرف بزنم امیدوارم امروز شرایطش مهیا شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلتو نخوندم ، ولی اگه مقصری یه عذر خواهی بکن از همسرت ولی اصرار به گرم شدن با هم نداشته باش.خونسرد باش و بهش فرصت بده تا اروم بشه ذهنش….گذشت زمان لازم هست تا برگرده

من تاپیکتو خوندم  خیلی برات ناراحت شدم عزیزم واقعا جز صحبت کردن با همسرت چیزی رو نمیشه تغییر ...

امیدوارم امروز شرایط صحبت جور شه من فقط همسرم دارم اگه اونم تصمیم به جدایی بگیره و سمت خانواده اش بره من چه خاکی بر سرم کنم

تاپیک قبلتو نخوندم ، ولی اگه مقصری یه عذر خواهی بکن از همسرت ولی اصرار به گرم شدن با هم نداشته باش.خ ...

مقصر هستم ولی همه شون مقصر بودن پیام عذر خواهی صبح دادم هنوز جواب نداده دل تو دلم نیست

مقصر هستم ولی همه شون مقصر بودن پیام عذر خواهی صبح دادم هنوز جواب نداده دل تو دلم نیست

یکم محکم باش ، خودتو اروم نشون بده ، همسرت بین شما و خانوادش باید ارزیابی کنه ، چند وقت شاید طول بکشه.

به اندازه گناهت یکبار عذرخواهی کن بقیشو باید صبر کنی

ما که جزءیاتو نمی دونیم..ولی اگه عمدا دعوا درست کردی گل و شیرینی ببر عدرخواهی کن تا درست شه

من عمدا دعوا راه ننداختم اگه تایپکم بخونی متوجه میشی

اونا اینقد مسخرم کردند و نیش دار صحبت کردند که من خشمگین شدم و جواب دادم همین باعث دعوا بین همسرم با خواهر و برادرش شد الان همه چی علیه من شده

هییچ وقت همسرم رو اینقدر سرد ندیدم

امکان داره بخواد همه چی رو تموم کنه؟ 

یکم محکم باش ، خودتو اروم نشون بده ، همسرت بین شما و خانوادش باید ارزیابی کنه ، چند وقت شاید طول بکش ...

امیدوارم درست ارزیابی کنه خستم شده از خانواده اش 

چقدر باهام دشمنی کردند هیچ وقت تا این حد بدی ندیدم آخه اینهمه دشمنی برای چی

هر روز تو گوش همسرم خوندن که طلاقم بدن 

امیدوارم امروز شرایط صحبت جور شه من فقط همسرم دارم اگه اونم تصمیم به جدایی بگیره و سمت خانواده اش بر ...

نترس اون تورو میخاد و ازت جدا نمیشه،…وگرنه همون چاییتم نمیخورد 😅ولی الان ذهنش شلوغه…تو ام لوس نکن خودتو ، موقر و خانم رفتار کن

من عمدا دعوا راه ننداختم اگه تایپکم بخونی متوجه میشی اونا اینقد مسخرم کردند و نیش دار صحبت کردند که ...

الان خوندم..خوب چرا این قدر باهات بد شدند..به مرور یه چیزایی بینتون پیش اومده..یه اشتباهاتی اونا کردن یه سرس شما. 

نمی دونم والا..ولی..

خون رو با خون نمی شورن..

به نظرم شروع کن به ترمیم رابطه..شروع کن محبت کن..عذرخواهی کن هرچند اونا هم مقصرن اما تو به خاطر زندگیت کوتاه بیا..یواش یواش محبت کن دید اونا رو هم تغییر بده نسبت به خودت..گذشت کن..ان شءااله درست می شه. 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نترس اون تورو میخاد و ازت جدا نمیشه،…وگرنه همون چاییتم نمیخورد 😅ولی الان ذهنش شلوغه…تو ام لوس نکن خ ...

امیدوارم کردی آره چای رو خورد جواب سلام هم سرد داد امروز امیدوارم بتونم باهاش حرف بزنم امیدوارم مجدد درست شه

الان خوندم..خوب چرا این قدر باهات بد شدند..به مرور یه چیزایی بینتون پیش اومده..یه اشتباهاتی اونا کرد ...

از اول باهام بد بودند منو برای پسرشون نمیخواستن حتی روز عقدم نیومدن هیچ مراسمی نداشتیم اما همسرم هوای من رو داشت میترسم اونم رام حرف خانواده اش بشه

من شرایط طلاق ندارم

من عمدا دعوا راه ننداختم اگه تایپکم بخونی متوجه میشی اونا اینقد مسخرم کردند و نیش دار صحبت کردند که ...

خوب کاری کردی .خوب.

چرا مسخره کنن .چرا جواب بشنون.

از این به بعد میفهمن شوهرت پشتته.دیگه غلط کنن بهت چپ نگاه کنن.