2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینا زیاده، یک عده هم فحش میدن بعد تاپیکاشونو قفل میکنن 

فقط حیف که آدم این سایت میاد مجبوره مودب باشه و گرنه من میدونم باید با اینا چیکار کرد 😉

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
از اینا زیاده، یک عده هم فحش میدن بعد تاپیکاشونو قفل میکنن  فقط حیف که آدم این سایت میاد مجبور ...

این هم قفل کرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تگ کن بیاد اینجا تلافی کنیم😂😂😂😂😂

😂😂😂انقد خندیدم به فحش دادن اخرش... بابا این چشه؟ انگار از پشت کوه اومده بعد مسخره دهاتی ها میکنه

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!
چجوری با این ادبیات ضعیفش دکتر شد چجوری ادبیات رو پاس کرد 😂

دکتر نیست به قول خودش ۵۰بار کنکور داده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

@خانم82دکتر2‍  خانم دکتر؟تو عن خانومم نیستی عزیزم با این ادبت جواب بده تا شات پیامتو نشون بدم به نی نی یار بیشخصیت بی ادب

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.