2777
2789
عنوان

لطفا بهم بگید چجوری تحملش کنم

258 بازدید | 5 پست

یه هفته پیش خالم با مامانم بحثش شده بود بخاطر پسرای کوچیکش که حرفای مثبت ۱۸ میزدن

مامانم بهش گفت اون ناراحت شد

بعد چند روز دیگه ش داشتم برنج نذری خونه خاله م درست میکردم

سرم شلوغ بود ندیدمش اما وقتی دیدمش انگار قهر کرده بود 

منم بهش سلام ندادم چون ناراحت بود و روشو بر میگردوند

چون خونش نزدیک خونه خاله م بود

دیشب تو عروسی اومده بهم میگه تو بهم سلام نمیدی 

غرورت روزی لهت میکنه

میگفت تو مغروری حالا باهام قهره و هنوز عصبیه 

من نمیدونم پشت من درباره من چی فکر میکنه اصلا روحمم خبر نداشت که ناراحت شده چند تا پوزخند و طعنه به من و خواهرم زد

شما سلام میکردی حالا یا جواب میداد یا نمی‌داد اونموقعه دیگه شما جای گله داشتی

کوچیکتر باید به بزرگتر سلام کنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱_وقتی طرف با خونوادتون قهره شما دخالت نکنید.(اینو چند نفر بهم گفتن نمدونم درسته یا نه)

۲_کمتر باهاش تنها شو تو جمع هم بلند باهاش سلام احوال پرسی کن 

۳_بستگی داره دعوا در چه حد بوده رابطت با خالت چطوره.ولی بهش بگو که حس کردی ناراحته سلام نکردی

۴_ هرچی میخواد درباره فکر کنه مگه متولد شدی که اون درباره درست فکر کن تو متولد شدی که خودت از خودت راضی و خوشحال باشی و تامام.