2777
2789

منم سوال دارم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مدافع_حق  ‍ 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
کارشناسی ارشد حقوق خصوصی دارم بپرس بلد باشم جواب میدم 

سلام عزیزم قضیه از این قراره که من به یه خانومی مبلغ 6 میلیون بدهکارم این پول رو به خاطر موضوعی به من دادند که در ارتش براشون کاری انجام بدم و من همون اول بهشون شرایط مالیم رو گفتم و اینکه اون کار انجام نشد و به ایشون گفتم پولتون رو برمیگردونم متاسفانه واقعا شرایطم جوری نیست بتونم بهش برگردونم هربار تماس گرفته با تمام احترام گفتم که من مال مردم خور نیستم خدا رو خوش نمیاد ولی به خدا دنبال وامم میدم پولتو 

حالا الان ایشون رفته ازم شکایت کرده و توی ابلاغیه اصلا دروغ گفته که به چه علتی بهم پول داده الان میخواستم بدونم بریم شورای حل اختلاف چی میشه قسط بندی میکنن ؟ اگه قاضی بدونه اصلا دروغ گفته علت شکایت رو چی؟ من میتونم اعاده حیثیت کنم گفته قرار بوده من تخمک اهدا کنم در صورتی که اینجوری نبوده اصلااااا

سلام عزیزم قضیه از این قراره که من به یه خانومی مبلغ 6 میلیون بدهکارم این پول رو به خاطر موضوعی به م ...

کارتون غیرقانونی بوده درسته ؟همین ک قرار بوده تو ارتش یه کاری براش کنید ؟

پول رو چطوری بهتون داده؟کارت ب‌کارت کرده ب‌حسابتون ریخته چطوری؟

قراردادی یا شاهدی بینتون هست؟

کارتون غیرقانونی بوده درسته ؟همین ک قرار بوده تو ارتش یه کاری براش کنید ؟ پول رو چطوری بهتون داد ...

نه بابا اصلاااا این چیزا نبوده من یه تصمیمی گرفته بودم بعداً پشیمون شدم و بارها ازشون معذرت خواهی کردم کارت به کارت بوده من مشکلی ندارم که بهش پولو برگردونم فقط اینکه ندارم الان و اگه واقعا داشته باشم بهش میدم الان مشکلم اینه که قاضی بفهمه اصلا شکایتش و دروغ نوشته چی میشه ؟ قسط بندی میکنن؟

سلام عزیزم قضیه از این قراره که من به یه خانومی مبلغ 6 میلیون بدهکارم این پول رو به خاطر موضوعی به م ...

در این مرحله شما محکوم به پرداخت میشین.  و بعد از حکم محکومیت ، شما می تونید دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به رو مطرح کنید .‌می تونید همزمان با این پرونده این دادخواست رو داشته باشید اما به نظرم صبر کنید بعد از حکم قطعی‌ مطرح کنید . اینجوری زمان کافی برای پرداخت خواهی داشت . در خصوص منشاء بدهی ، خیلی تفاوتی نداره بابت چی بدهکار هستین . و اینکه این موضوع اهدا تخمک و .... مطابق قانون جرم نیست.  اگر توضیحات کافی نبود پیام بذارین بیشتر راهنمایی کنم

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
در این مرحله شما محکوم به پرداخت میشین.  و بعد از حکم محکومیت ، شما می تونید دادخواست اعسار و ت ...

درسته ولی من نگفتم پولشو نمی‌دم الان باید بریم حل اختلاف بهم میگن باید پرداخت کنی ولی وقتی ندارم الان چیکار میکنن

درسته ولی من نگفتم پولشو نمی‌دم الان باید بریم حل اختلاف بهم میگن باید پرداخت کنی ولی وقتی ندارم الا ...

عزیر م عرض کردم بعد از آمدن حکم قطعی ، تقاضای اعسار و تقسیط کن . یعنی بگو طبق این حکم بنده محکوم شدم ولی ندارم یکجا پرداخت کنم . قسطی کنید . قاضی قسطی میکنه 

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.