2777
2789
عنوان

استایل افرادی که اضافه وزن دارن

1496 بازدید | 52 پست

من چاقم الان در حال رژیم و ورزشم و خداروشکر دارم لاغر میکنم اما میخوام از همین الان با همین سایزم استایل خوبی داشته باشم قبلا میگفتم اصلا دیگه لباس نمیخرم تا لاغر بشم ولی دیدم اینکار واقعا اشتباهه 

بنظر شما یه فردی ک اضافه وزن داره چه مدل استایلی بهش میاد چه مدل مانتو و شلوار و شومیز ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا دوست دارم خوش پوش باشم

اینقد توپول خوش استایل و شیک دیدم

خیلی دیدگاه خوبیه که خوشیاتو به بعد لاغری موکول نکنی

بزن گوگل استایل شیک پلاس سایز 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی تو تنت قشنگه و تو رو چاق تر نمیکنه

لباس های تیره لاغر اندام نشونت میده 

اگه قدت کوتاهه سر تا پا ی رنگ بپوش بلند تر دیده بشی 

و استایل اسپرت برا همه قشنگه 

پیرهن مردونه و شلوار مام ب نظرم با کتونی

هیی میشه منم لایک کنی 

ولی فکر میکنم طبق تجربه ام مانتو های بلند و گشاد به آدم تپل نمیاد .بنظرم مانتوعه تا بالا زانو و یه شلوار نیم بگ خوب باشه .کلا هم آدم های تپل بهتره رنگ تیره انتخاب کنند چون لاغر تر نشون میده ولی من خودم عاشق رنگ های روشنم😂و اهمیتی نمیدم 

#انسانیت
هرچی تو تنت قشنگه و تو رو چاق تر نمیکنه لباس های تیره لاغر اندام نشونت میده  اگه قدت کوتاهه س ...

قدم بلنده بنظرت شومیز کوتاه برای من ب نمیشه من رون و باسنم خیلی چاقه نسبت به بقیه اندامم

لباسایی ک یکم گشاد باشن ینی تنگ چسبون نباشن بپوش

و از رنگای تیره استفاده کن ک لاغرتر نشونت بده

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
هر چیزی میخای بپوشی بپوشی ولی خدایی لباسی نپوش ک شکم مث قابلمه توش بزنه بیرون یا شلوار خیلی خیلی تنگ ...

من شکم ندارم خیلی بیشتر اضافه وزنم روی باسن و رونه واسه همین نمیدونم چه مدل شلواری خوبه برام

قدم بلنده بنظرت شومیز کوتاه برای من ب نمیشه من رون و باسنم خیلی چاقه نسبت به بقیه اندامم

بستگی داره چ شومیزی باشع 

حالا اتفاقا رون و باسن بزرگ قشنگه مشکل از شکمه 

ن ب نظرم خوبه