من چاقم الان در حال رژیم و ورزشم و خداروشکر دارم لاغر میکنم اما میخوام از همین الان با همین سایزم استایل خوبی داشته باشم قبلا میگفتم اصلا دیگه لباس نمیخرم تا لاغر بشم ولی دیدم اینکار واقعا اشتباهه
بنظر شما یه فردی ک اضافه وزن داره چه مدل استایلی بهش میاد چه مدل مانتو و شلوار و شومیز ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا دوست دارم خوش پوش باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوه چ بد اعتماد ب نفست و گرفتن قشنگ پس ب نظرم پیرهن بلند با ساپورت اینا یعنی مدل عروسک ...
راستش حرفاشون برام مهم نیست ولی الان خودم میبینم با این قدم حیفه این هیکل و داشته باشم در صورتی ک میتونم خیلی خوش هیکل بشم چند وقت پیش توی توییتر دخترایی ک میرفتن باشگاه عکساشونو گذاشته بودن دیگه دیدم اینجوری نمیشه باید برم منم همچین بدنی بسازم😂😂
هر چی می پوشی رنگ جیغ نپوش زرد نارنجی قرمز بنفش افغان نپوش تنگ اصلا نپوش بخدا ادم خودش درشته لباس تنگ چیه انگار داره پاره می شه بعد میاد مانتو جلو باز می پوشه با شلوار تنگگگگگ شکمش افتاده تو شلوار از روبرو حال من که خانمم بد شد اقایون که فرار می کردن سوتین سفت هم مهم هست من خودمم در حال لاغر کردم سفید مشکی می پوشم یا سبز تیره با شلوار جین یا خردلی با جین و شال ابی کم رنگ تیپ پسرونه هم باید به سن ادم بیاد دیدم خانمای سن بالا می پوشن جالب نیس اگر پاهات چاقه لگ مشکی خیلی از شلوار ۶ جیب بهتره