2777
2789
عنوان

استایل افرادی که اضافه وزن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 52 پست
منم میخوام لاغر کنم رژیمت به چه شکله

رژیمی که گرفتم خدایی همه چی داره توش فقط مقدارش کمه و سالم خوری داره مثلا اکثر غذاهامو گیاهی درست میکنم خیلییی خوبه قشنگ سبک زندگی رو عوض میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدم بلنده بنظرت شومیز کوتاه برای من ب نمیشه من رون و باسنم خیلی چاقه نسبت به بقیه اندامم

پس حتما شلوار بوتت کات بخر بپوش 

سر تا پات یه رنگ‌ باشه اگه‌ خواستی مشکی بپوشی همه لباساست مشکی باشه 

کیف بزرگ انتخاب کن دستی باشه بگیرش جلو شکمت 

کفش لژ دار بپوش

مانتو ات هم‌کاملا انداره ات باشه نه تنگ ن گشاد چیزی ک سایزخودت باشه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اوه چ بد  اعتماد ب نفست و گرفتن قشنگ  پس ب نظرم پیرهن بلند با ساپورت اینا یعنی مدل عروسک ...

راستش حرفاشون برام مهم نیست ولی الان خودم میبینم با این قدم حیفه این هیکل و داشته باشم در صورتی ک میتونم خیلی خوش هیکل بشم چند وقت پیش توی توییتر دخترایی ک میرفتن باشگاه عکساشونو گذاشته بودن دیگه دیدم اینجوری نمیشه باید برم منم همچین بدنی بسازم😂😂

راستش حرفاشون برام مهم نیست ولی الان خودم میبینم با این قدم حیفه این هیکل و داشته باشم در صورتی ک می ...

آفرین عزیزم قطعا موفق میشی

نذار مثل من توچهل سالگی به چه کنم بیافتی

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
راستش حرفاشون برام مهم نیست ولی الان خودم میبینم با این قدم حیفه این هیکل و داشته باشم در صورتی ک می ...

کار خوبی کردی افرین ادامه بده 

اصلا باشگاه لازمه من خودم خوشتیپم ولی باشگاه نمیرم حس میکنم از فرم میفتم

کار خوبی کردی افرین ادامه بده  اصلا باشگاه لازمه من خودم خوشتیپم ولی باشگاه نمیرم حس میکنم از ...

باشگاه هفته ای چند ساعت میرید؟

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

هر چی می پوشی رنگ جیغ نپوش زرد نارنجی قرمز بنفش افغان نپوش تنگ اصلا نپوش بخدا ادم خودش درشته لباس تنگ چیه انگار داره پاره می شه بعد میاد مانتو جلو باز می پوشه با شلوار تنگگگگگ شکمش افتاده تو شلوار از روبرو حال من که خانمم بد شد اقایون که فرار می کردن سوتین سفت هم مهم هست من خودمم در حال لاغر کردم سفید مشکی می پوشم یا سبز تیره با شلوار جین یا خردلی با جین و شال ابی کم رنگ تیپ پسرونه هم باید به سن ادم بیاد دیدم خانمای سن بالا می پوشن جالب نیس اگر پاهات چاقه لگ مشکی خیلی از شلوار ۶ جیب بهتره