2777
2789
عنوان

کار خونگی بهم معرفی کنید خواهشا نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 79 پست
بعد سخته جیمیل درس کنی؟

نه گلم بهش پیام بده میبردت تو کانالش فیلم های اموزشش هست

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کتاب بگیر دستت بگو دعا مینویسم دفع همزاد و جن و ازین چیزا . قشنگ روزی یه تومن درمیاری . خرجش ی خو ...

أره بخدا پولش هم از شیر مادر حلالتره چون کسی که عقل نداره باید کلاه سرش گذاشت

اسی شما کاراتو خیلی تند و سریع انجام میدین، ب قول گفتنی فرزهستین، اصلا ی جا نشستنو دوس ندارین 

تو حرف زدن هم سریع هستین 

آره؟

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
من نمیدونم از کجا بیارم که ارزون باشه

دقیقا منم 

هزار تا شغل فکر کردم ولی نمیدونم چیوشروع کنم. اما خب لااقل ب این نتیجه رسیدم انلاین شاپ بزنم ولی حالا چی بفروشم. تو این موندم

اره ارداه کنم خونه رو در حد رب ساعت برق میندازم

اراده کن و ی شغل خونگی راه بنداز، موفق میشی 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....