2777
2789

سلام .خودم خیلی اذیتم هیچ وقت ب ذهنم نرسیده نهار یا شام چی بزارم واسه همین غذاهام یا سرسری میشن و ساده یا سرموقع حاضر نیستن ولی خداییش شوهرم چیزی بم نمیگه وای خودم احساس خجالت میکنم

واقعا ی روز نشده ک بدونم چی میخوام درست کنم .یا اگهههه چیزی ب ذهنم برسه بعضی از وسایلش نیس ک بخوام درس کنم.

شماها چیکار میکنید توروخدا ک همیشه میدونید چی میخواین درست کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم نمیدونم چی دارم درس میکنم😐💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

لیست غذا دارم من فلان روز این غذاها بعدشم اگ دیدم چیزی کمه میگم یکی ک بیرونه بخره 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

هممون مثل همیم بابا😂

فقط فکر میکنیم خودمون اینجوری هستیم...اکثرا واسه مهمون خیلی تدارک میبینن 

اگه غیر از این باشه که زن نباید از آشپزخونه بیرون بیاد و همه زندگیش آشپزی و شستن ظرفه

من سعی میکنم از شب قبل فکر کنم..

معمولا وسایل خورشت رو همیشه دارم..

مرغ معمولا دارم همیشه..اول برج به اندازه میخرم..

شب قبل فکر میکنم و صبح زود مثلا میزارم خورشت رو..

احتمالا دیر به فکر میوفتی

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
هممون مثل همیم بابا😂 فقط فکر میکنیم خودمون اینجوری هستیم...اکثرا واسه مهمون خیلی تدارک میبینن  ...

مامان من همین شکلیه همش توی آشپزخونه 

ولی من با برنامه ریزی فقط یک چارم روز توی اشپزخونم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍