2777
2789
سلام دوستان.بچه من 33 روزشه شیر خشک نان میدم بهش.اما هر وقت میخواد دفع داشته باشه گاهی چند ساعت زور میزنه اذیت میشه به نظر شما شیرش رو عوض کنم؟چی بهش بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختربزرگ من وقتی شیر میخورد همینطوربود دکترشیرشو از نان به گیگوز تغییر داد. .البته اگه دسشوییش سفت نباشه کمی زور زدن طبیعیه
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
نه دیگه چندساعت طبیعی نیست خدای نکرده بدنش زخم میشه گیگوز برابچه هایی هست که یبوست دارن بازم خود دانی
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
کامفورت برای رفع مشکلات گوارشی خفیف نظیر برگرداندن شیر و یبوست مناسب هستش. اطلاعات کامل رو از سایتشون به آدرس http://bebelac.parsiblog.com/Posts/34/%D8%A8%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%A9/ میتونید مطالعه کنید. مشکل دفع دخترم که حل شد، شماره 1 دادم بهش.
قابل توجه مامانهای محترم : شیر آپتامیل 1و2 و3 ارجینال ،تهیه شده از داروخانه های دبی،900 گرمی جهت سفازش به شماره و تلگ رام :09190212993
فروش انواع شیر و سرلاکهای خارجی ، تهیه شده از داروخانه های کشورهای عربی کانال نی نی فود در تلگ رام و اینستا : ninifod@