2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ ساله من...

| مشاهده متن کامل بحث + 5239 بازدید | 32 پست
ماشاالله چه مادر قری فری ای داره😅  دخترای نوجوون اطراف ما هم مثل دختر شما دغدغه کاشت ناخن ندا ...

عزیزم😂من خودم در حد رژ و ریمل آرایش میکنم ولی اطرافیان میبینن خاله و عمه و... میگن دخترت عادی نیست افسردس 

والا یکم حساس شدم

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاً الان ۵۰۰ بهش میدیم سرماه هم واسه خرید میریم فروشگاه خودش خوراکی میخره که ما حساب میکنیم  ...

شاید کم نمیاره 

یا پولاش تموم نمیشه

یا شاید روش نمیشه بگه کاش بعضی اوقات نه همیشه یواشکی پول بزاری تو کیفش 

یا بگی فلان کار خوبو کردی یچیزی دستی بدی بهش اگر حس میکنی کم میاره اما روش نمیشه بهت بگه 

می‌سازم دوباره😍🙂
سرگرمی هاش با توجه به علاقه ش هست  موسیقی نقاشی و طراحی  گلدوزی شیرینی پزی و....  ...

میدونید منم به خاطر این دغدغه ام شده چون اطرافیان و فامیل میگن دخترت عادی نیست و افسردست 

در حالی که کتاب میخونه و کلاسای مختلف میره ،استخر و.... 

ولی کلاً درونگراست و ساکت

کاربری دست دو نفره
عزیزم😂من خودم در حد رژ و ریمل آرایش میکنم ولی اطرافیان میبینن خاله و عمه و... میگن دخترت عادی نیست ...

وا به دیگران چه ربطی داره توهم بهش گیر نده نگو عادی نیستی 

همش ازش تعریف کن بگو خیلی نازی 

اعتماد به نفسشو ببر بالا بزار بدونه بدون آرایش و رنگ کردن موهم خوشگله

می‌سازم دوباره😍🙂
میدونید منم به خاطر این دغدغه ام شده چون اطرافیان و فامیل میگن دخترت عادی نیست و افسردست  در ح ...

سعی کن بیشتر باهاش صحبت کنی و رفیق باشی باهاش 

بله تیپ شخصیتی افراد متفاوته 

و نمیشه نسخه چید 

اگر خیلی نگرانی با مشاور صحبت کن 

وا به دیگران چه ربطی داره توهم بهش گیر نده نگو عادی نیستی  همش ازش تعریف کن بگو خیلی نازی  ...

ممنون عزیزم 🌹

من یکم حساس شدم وگرنه دختر من همیشه به عمش و خاله و ... با خنده میگه من عادی نیستم خاصم 😂کلاً مهم نیس حرف بقیه

کاربری دست دو نفره
عزیزم😂من خودم در حد رژ و ریمل آرایش میکنم ولی اطرافیان میبینن خاله و عمه و... میگن دخترت عادی نیست ...

خاله و عمه اجازه ندارن درباره دختر معمولی که آرایش نمیکنه اینجوری نظر بدن که عادی نیست! 

عادتش بده بگه پول کم آورده و میخواد  پس فردا از شوهرشم چیزی نمیگیره 😂

وواقعا سر این موضوع یه بار شوهرم دخترم و دعوا کرد ،از ش پرسید پول داری بابا گفت اره ،بهش گفت پس داری میای فردا واسه مامان‌فلان‌چیز و بخر، دخترم‌گفت‌راستش ندارم ،شوهرم ناراحت شد گفت چرا نمیگی ندارم‌از الان باید باد بگیری خواسته هاتو بگی