2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ ساله من...

5206 بازدید | 32 پست

به نظرتون عادیه ؟دخترم ۱۵ سالشه همه ی دوستا و هم سن های خودشو نگاه میکنم همه به فکر آرایش،کاشت ناخن و رنگ مو و....

ولی دختر من این چیزا اصلاً جذابیتی نداره براش فقط گاهی وقتا به ندرت پیش میاد خیلی کم آرایش کنه اصلاً لاک دوست نداره 

اینم بگم که همه فکرش درس خوندن نیست که مثلاً بگیم به خاطر اونه 

میخواستم ببینم عادیه؟

و اینکه چه مقدار پول تو جیبی بهش بدیم مناسبه(برای خرید شارژ و اینترنت و خوراکی)؟

به نظرتون یه دختر ۱۵ ساله چه کارایی بکنه؟(هم از لحاظ آرایشی و هم از جهت های دیگه...)

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عادیه 

ببین ماهی 100تومن که پول شارژ و اینا میره 

اگر با دوستاش بیرون میره کافه ای جایی 500یا 600تومن

خوراکی هم که خودتون ببرید فروشگاه دوستداشت بگیرید براش 

ولی تشویقش کن پولشو جمع کنه و بهش بگو هرچی نیاز داره بگه شما با پول خودتون تهیه کنید 

می‌سازم دوباره😍🙂
۱۵ زوده عزیزم  بزار دو سه سال دیگه علاقمند میشه  من ک اینجوری بودم

کلاً منظورم اینه که بین اطرافیانم اصلاً عادی نیست 

درونگراس هیچ حرفی رو نمیزنه 

دیشب ازم پرسید به نظرت ناخن هامو کاشت کنم؟ منم گفتم خودت میدونی و سلیقه خودته دیگه از دیشب تا حالا هیچ حرفی نزده

کاربری دست دو نفره

حالا مثلا آرایش چیه که علاقمند بشه.هر چی دیر تر علاقه پیدا کنه بهتره.

چهره طبیعی خودشو داشته باشه بهتره که تااز همین الان زیر ی خروار کرم پودر و آرایش .پول تو جیبی هم بستگی به شهری که زندگی میکنی ،میزان خوراکی و...که میگره یااصلا بادوستاش بیرون میره یانه

آره عادیه  ببین ماهی 100تومن که پول شارژ و اینا میره  اگر با دوستاش بیرون میره کافه ای ج ...

با دوستاشم گاهی میره بیرون الان ۵۰۰ پول تو جیبیش البته سر ما هم میریم فروشگاه خوراکی و لواشک و.... میخره

کاربری دست دو نفره

دختر من ۱۷ ساله است ،آرایش تا حدودی دوست داره در حد ریمل یا مژه گذاشتن،موهاشو دوست داره یه تیکه شو رنگ‌کنه‌یا بینی عمل کنه  ولی گفتم بعد دیپلم ولی خب واقعیت اینه تو مدرسه همه رنگ کردن ،نت که ار وای فای خونه استفاده میکنه ،ماهی یه میلیون میگیره نصف شو میدونم پس انداز میکنه نصف شم روزمره خرج میکنه اگه مدرسه بره یا با دوستاش بره بیرون  ،البته موقع مدرسه خوراکی هم‌خودم براش میزاشتم 

کلاً منظورم اینه که بین اطرافیانم اصلاً عادی نیست  درونگراس هیچ حرفی رو نمیزنه  دیشب ازم ...

ببین خب هم تو سن بلوغه 

هم اینکه اون رو با بقیه مقایسه نکن هرکسی ویژگی های اخلاقی خاص خودشو داره 

اگه همه درونگرا و ... بودن ک سنگ رو سنگ بند نمیشد

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
با دوستاشم گاهی میره بیرون الان ۵۰۰ پول تو جیبیش البته سر ما هم میریم فروشگاه خوراکی و لواشک و.... م ...

به نظرم 500بده بهش 

ماهی چند تومنم خودت براش پس انداز کن

هر وقت کم بیاره میاد باز بهتون میگه و دوباره بهش بدید 

می‌سازم دوباره😍🙂
حالا مثلا آرایش چیه که علاقمند بشه.هر چی دیر تر علاقه پیدا کنه بهتره. چهره طبیعی خودشو داشته باشه ب ...

نه کلاً خیلی درونگراس و ساکت

تو اطرافیانم همه میگن عادی نیس اصلاً علاقه نداره

واسه همین یکم حساس شدم 

دیشب ازم پرسید ناخن هامو کاشت کنم منم گفتم هر چی خودت دوست داری 

دیگه حرفشو تا الان نزده به نظرتون اگه باز گفت ناخن هاشو کاشت کنه؟

کاربری دست دو نفره

ماشاالله چه مادر قری فری ای داره😅 

دخترای نوجوون اطراف ما هم مثل دختر شما دغدغه کاشت ناخن ندارنا

به نظرم دخترتون به جای تشویق به لوازم آرایشی و جینگولیجات به شرکت در اجتماعات فرهنگی مثل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان تشویق کنید هم سن و سال هاش اونجا روحیه فرهنگی تری دارند به استعداد و تعاملاتش هم تکمیل میشه

به نظرم 500بده بهش  ماهی چند تومنم خودت براش پس انداز کن هر وقت کم بیاره میاد باز بهتون میگه ...

اتفاقاً الان ۵۰۰ بهش میدیم سرماه هم واسه خرید میریم فروشگاه خودش خوراکی میخره که ما حساب میکنیم 

ولی اگه کم بیاره هم هیچی نمیگه و ازم نمیخواد

کاربری دست دو نفره

طبیعیه من تقریبا از ۱۷ ۱۸ سالگی دلم خواست یکم ارایش کنم

قبلش فقط وقتایی که مثلا بادوستام میرفتم کافه جایی ارایش میکردم

پول تو جیبی هم بستگی داره 

مثلا من هربار با دوستام میرم بیرون اکثرا زیر ۱۰۰ خرجمون میشه الان که تو خونم دانشگاه جایی نمیرم ۵۰۰ بسمه حتی زیادم هست خریدا دیگرو خانواده میکنن

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

سرگرمی هاش با توجه به علاقه ش هست 

موسیقی

نقاشی و طراحی 

گلدوزی

شیرینی پزی و.... 

یه موردی برام خیلی جالب بود 

شما نگران این هستی که چرا دخترتون علاقه به ارایش و...  نداره 

ولی ماها رو خونواده اونقد سر این مسائل حساس بودن که وقتی اجازه ش رو دیگه داشتیم من نه حوصله ش رو داشتم و نه بلد بودم و یه جورایی نسبت به این کارا دلسرد شده بودم 😀