2777
2789
عنوان

رفتارم با شوهرم چجوری باشه🙁

1167 بازدید | 40 پست

یه چند روزه فهمیدیم مادرشوهرم سرطان داره هنوز شیمی درمانیش شروع نشده شوهرم ارومتر شده و یکم تو خودشه ولی خب گهگدار شوخیاشم با من داره و ابراز محبتو اینام میکنه من نمیدونم چجوری باشم اگه عادی و بی تفاوت باشم حس میکنه مهم نیس برام مشکلش اگرم فاز غم بگیرم فضای خونه خیلی داغون میشه مخصوصا اینکه دونفریم و بچه نداریم واقعا موندم چکار کنم دعا کنید خوب شه مادرش و همه مریضا

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا هم سالگرد ازدواجمونه اصلا نمیدونم چکار کنم

الان حال مامانش خیلی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرطان چی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ن بابا عادی باش نگران کسی هم نباش

اخه مادرشه من بیشتر بخاطر شوهرم حالم گرفتس مادرشو دوس داره🥺

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

فردا یه  جشن کوچولو بگیر در حد یه کیک ساده و گل 

بهش بگو عزیزم میدونم فشار زیادی رو داری تحمل میکنی 

فقط خواستم ازت تشکر کنم که خیلی قوی مشکلات رو حل میکنی 

می‌سازم دوباره😍🙂
فردا هم سالگرد ازدواجمونه اصلا نمیدونم چکار کنم نمیخوام روحیشم ببازه 

اتفاقا بیمار باید روحیشو حفڟ کنه به بهانه سالگرد ازدواج کیک بگیرید برید خونه مادرشوهرتون اتفاقا خوبه براش

الان حال مامانش خیلی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرطان چی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لنفوم. حالش ظاهرا خوبه کنار رونش یه غده در اومده بود اتفاقی فهمید پاتولوژی گفت سرطان غده لنفاویه

اتفاقا بیمار باید روحیشو حفڟ کنه به بهانه سالگرد ازدواج کیک بگیرید برید خونه مادرشوهرتون اتفاقا خوبه ...

میترسم بهش برخوره حس کنه مهم نیست برامون بیماریش. برای عید قربانم رفتیم خونشون خودش خیلی غمگین بود و حتی ترسیدم لباس شاد بپوشم اصلا نمیدونم چکار کنم مادرش خیلی حساسه

کنارش باش فاز غم بر ندار ولی زیادی هم سعی نکن فضای خونه شاد باشه از روزای خوب باهاش حرف بزن امید بده که مادرش خوب میشه غر نزن گلایه نکن 

شرایط سختیه امیدوارم زودتر خوب بشن