یه چند روزه فهمیدیم مادرشوهرم سرطان داره هنوز شیمی درمانیش شروع نشده شوهرم ارومتر شده و یکم تو خودشه ولی خب گهگدار شوخیاشم با من داره و ابراز محبتو اینام میکنه من نمیدونم چجوری باشم اگه عادی و بی تفاوت باشم حس میکنه مهم نیس برام مشکلش اگرم فاز غم بگیرم فضای خونه خیلی داغون میشه مخصوصا اینکه دونفریم و بچه نداریم واقعا موندم چکار کنم دعا کنید خوب شه مادرش و همه مریضا
هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان حال مامانش خیلی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرطان چی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......