2777
2789

پسرم ۱۲ سالشه دوستانش همه گوشی دارن ولی من براش گوشی نخریدم تا زمانی که کلاس ها آنلاین بود تبلت داشت که بعد از حضوری شدن کلاس ها به روش خاصی تبلت رو هم گرفتم ازش‌ الان مدت هاست همسرم گیر داده براش گوشی بخریم همه هم سن هاش دارن ولی من مقاومت میکنم از طرفی اکثرا عصرها با بچه های همسایه ها و دوستای مدرسش میره دوچرخه بازی و فوتبال تو پارک محل و گاهی هم مسجد و پایگاه تابستانی مثلا ساعت ۵ می‌ره کلاس پایگاه مسجد و تا بعد از اذون میاد همسرم امروز می‌گفت تو اشتباه میکنی اجازه نمی دی براش گوشی بخرم بعد میزاریم سه چهار ساعت بره بیرون بازی و مسجد . من دوست دارم بره که انرژیش تخلیه بشه وگرنه همش باید پای تلویزیون بشینه.

این رو هم بگم اکثر دوستاش رو میشناسم و از خانواده های خوب و موجهی هستند 

حالا شما نظرتون رو بگید حق با کنه یا همسرم . نظرات رو براش میخونم شاید قبول کرد شایدم من اشتباه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم حق کاملا با توعه..بعد ۱۵ گوشی براش خوبه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

خب اینجوری که بهتره انرژیش داره تو راه درست صرف میشه. 

از خطرات گوشی و مجازی برا نوجوونا برای همسرت بگو

پسرتم چند سال دیگه گوشی دار بشه چیزی از هم سن و سالاش عقب نمیمونه 

بابای من تا ۱۷ سالگی گوشی برام نخرید مطمئنم اگه کرونا نمیومد بازم نمیخرید یجورایی مجبور شد من تا اون سن معنی پی وی هم نمیدونستم به نظرم کار خوبی کرد منم جاش بودم همین کار و میکردم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

مسجد و پایگاه و بازی که خیلیییی خوبه

از بابت دوستاشم ک خیالتون راحته

برا ۱۲ سال گوشی شخصی زوده

حالا نمیدونم شاید الان اینجوری نباشه ولی وقتی خودش اصرار نداشته باشه میتونین چن سال بعد براش بگیرین

اعلان هامو نمیبینم

همسرت هم جنسهاش رو بیشتر میشناسه 

دور از جون پسرت ما مورد داشتیم تو همین مسجد بلا اوردن سر پسره  صرفا دوستان بچه شما مهم نیستن 

اطرافیان و ادمای دییگه هم تاثیر دارن

بعد بجای مسجد و کوچه بچه تو بفرس کلاس ورزشی چیزی اونجا انرژیش تخلیه شه