2777
2789
عنوان

چی کار کنم سینه هام بزرگ بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 44 پست
سینه بزرگ قشنگ نیس از نظر من🤭

اره ولی نه دیگه هیچی نداشته باشی شل و آویزونم بشه 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه چقد و چطوری استفاده کنم  چند وقت استفاده کنم تاثیر میزاره

اگر کیست و مشکلی نداری بخور 

من داخل فرنچ پرس با اب جوش میذارم 30 مین بجوشه بعد پرس میکنم میخورم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من چهار ماه رازیانه خودم خیلی تاثیر نداره

وقتی ولش کنی دوباره همون میشه

اگر لاغری می تونی چاق بشی سینه هات بزرگ تر میشه

خوردن ویتامین ای هم خیلی خوبه سینه ها سفت و بزرگ میشه ولی اونم موقتی هست

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی

رازیانه نخور موقته

یه کاربر قدیمی بود تو سایت اسمش یادم رفته گفته بود اونم بعد شیر دهی نابود شده 

روزی نیم ساعت با روغن زیتون به حالت دورانی ماساژ داده بعد ۳ ماه کم کم نتیجش مشخص شده تو حمومم ماساژ داده

بعد گفت الان سینه هاش بزرگ شده ولی هنوزم ماساژو ادامه میده اما کمتر از قبل

چندسالت هست ؟ من زیر سی بودم ۷۰ بود  زیر ۳۵ شد ۷۵  الان ۳۷ ام شد ۸۰ الان ورزش میکنم بز ...

۲۰سالمه

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
منم همینطور 😭😭

بقیه چیزی بهت نمیگن؟

من که بخدا جرات ندارم جایی لباس عوض کنم 

حتی مادر خودمم دیگه میگه چرا توهیچی نداری 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بقیه چیزی بهت نمیگن؟ من که بخدا جرات ندارم جایی لباس عوض کنم  حتی مادر خودمم دیگه میگه چرا تو ...

چرا قبلن مامانم و خواهرم میگفتن بهم الان دیگه خودم همش میگم دیگه نمیذارم اونا بگن 

حداقل قبل بارداری کوچیک بودن ولی سفت و گرد الان که شیر میدم کوچیک تر شدن شل شده افتضاح یکیش رفته شرق یکیش غرب از هم دور شدن چند شب پیش شوهرم بهم گفت خیلی کوچیک شدن 😔😔😔😭

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
چرا قبلن مامانم و خواهرم میگفتن بهم الان دیگه خودم همش میگم دیگه نمیذارم اونا بگن  حداقل قبل ب ...

اره منم قبل بارداری خوش فرم بودم خیلی 

ولی الان انکار دوتا کیسه اویزون کردی شل اویزون اه اه 

خودم بدم میاد دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره منم قبل بارداری خوش فرم بودم خیلی  ولی الان انکار دوتا کیسه اویزون کردی شل اویزون اه اه&nb ...

زن ها خیلی بدبختن