2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکوکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ضایعست اینا قبلا یمدت باهم بودن الانم یسری تیک و تاک دارن 

ولی اگه پسره قصدش چیه و کیس خوبیه برا این چیزا ردش نکن بالاخره همه پسرا از این کارا زیاد میکنن و کردن

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
خب ضایعست اینا قبلا یمدت باهم بودن الانم یسری تیک و تاک دارن  ولی اگه پسره قصدش چیه و کیس خوبی ...

باهم نبودن مطمئنم .. چیزی که من فهمیدم دختره میپیچونده بیرون اینا نمیرفته باهاش و حرف نمیزده فقط گاهی پی ام ، اینم پیشنهاد مستقیم نداده بوده ولی مثلا چتاشون اینجوری بوده که بهش گفته کی همو ببینیم مفصل حرف بزنیم..

یعنی اینایی که گفتم درمورد الان دوسیشون محاله معمولی باشه ؟ ولی ابرازعلاقه مستقیم هیچکدوم نکردن بهم..

اگه اونو دوست داشته باشه و پایش باشه که به درد نمیخوره اخه

باهم نبودن مطمئنم .. چیزی که من فهمیدم دختره میپیچونده بیرون اینا نمیرفته باهاش و حرف نمیزده فقط گاه ...

اگه دوسش داشت خب پیشنهاد میداد دیگه 

بنظرم یه کششی بهم دارن ولی شدید نیست 

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
اگه دوسش داشت خب پیشنهاد میداد دیگه  بنظرم یه کششی بهم دارن ولی شدید نیست

ببین پی امای قدیمشون اینجوریه که پسره هی میخواسته حرف بزنه دختره تو فازش نبوده و پسره میگفته حرف نمیزنی باهام دلیل خاصی داره ؟رابطه دو طرفست از طرف تو تلاشی نیستو اینا..یا دختره گفته هرکسی به دلم نمیشینه پسره بهش گفته من به دلت نشستم؟ دوس دارم خیلی صمیمی و اکی باشیم..یا گفته افتخار میدی بریم بیرون و … ولی دختره نرفته گویا… خب اینا نمیدونم یه جورایی پیشنهاد محسوب میشه یانه..دختره هم گفته یکیو دوس دارم حالم بده و اینا اینم هی بهش میگفته اون ارزش تورو نداره تو سرتری ولش کن چیکاکنم حالت خوب شه و فلان..به کسی ابراز علاقه کن که قدر بدونه..

اینا واسه چندسال پیشه🫠

ببین پی امای قدیمشون اینجوریه که پسره هی میخواسته حرف بزنه دختره تو فازش نبوده و پسره میگفته حرف نمی ...

مبشه بدونم این پسره چیکارته؟؟

چرا این رابطه رو شخم میزنی؟

به پسره بگو دختره رو بلاک کنه و تموم شه بهش فک نکن

مبشه بدونم این پسره چیکارته؟؟ چرا این رابطه رو شخم میزنی؟ به پسره بگو دختره رو بلاک کنه و تموم شه ...

دوست  پسر دیگه… خب اخه تو بودی شخم نمیزدی ؟ یه ماه پیش هم دختره گفته دلم برات تنگ شده امیدوارم یه روزی ببینمت این گفته میتونیم همو ببینیم…

من نمیخوام به روش بیارم حس میکنم ضایعست

دوست  پسر دیگه… خب اخه تو بودی شخم نمیزدی ؟ یه ماه پیش هم دختره گفته دلم برات تنگ شده امیدوارم ...

خب پسره دوس داره بُکنه 😐😂کاملا مشخصه

اگه از پسر کرمو بدت میاد کات کن اگه کیس خوبیه پولدار و ازدواجیه خب محکم بروش نیار بعد ازدواج اگه چیزی دیدی میتونی دهنشو صاف کنی این نظر منه

خب پسره دوس داره بُکنه 😐😂کاملا مشخصه اگه از پسر کرمو بدت میاد کات کن اگه کیس خوبیه پولدار و ازدوا ...

خیلی شاخه و کلا ادمی نیس که به کسی محل بده…این دختره هم سادست بعید میدونم قصدش مثبت ۱۸ باشه باهاش ، چتاشونم اصلا چیز ناجوری توش نبود همش احترامه و عزیزمو فلان🫠اگه مثبت۱۸ بود کمتر نگران میشدم

خیلی شاخه و کلا ادمی نیس که به کسی محل بده…این دختره هم سادست بعید میدونم قصدش مثبت ۱۸ باشه باهاش ، ...

خب عزیزم اگه دوس نداری بپره بروش نیار یا زیاد مانور نده روش فقط سعی کن مخشو بزنی😉