2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکوکه؟

247 بازدید | 27 پست

اگه دوس  پسرتون به دوس معمولی دخترش که خیلی وقت بوده ازهم خبر نداشتن دختره ریپلای اینا کنه پسره هی بگه عزیزم و اون صداش کنه پسره بگه جانمو بگه تو بسیار عزیزی... یا اینکه دختره بگه یه ویس بده😍پسره بگه جان❤️و یا دختره استوری بذاره “باهم حرف نمیزنند اما او از دور هنوز دوستش دارد” و پسره لایک کنه و یااینکه دختره بگه انگار عوض شدی و خدافظ و فلان  ( دختره قبلا بی محلی میکرده یه وقتایی به پسره) پسره ۱ نصفه شب براش بنویسه میشه صحبت کنیم تلفنی ؟ 

بنظرتون بده؟ و اینکه چه صحبتی اخه😐یا چرا لایک کرد اون استوریو ادمیه که هیچی لایک نمیکنه..ولی پسره اونقدم محل نمیده ها مثلا خودشم پی ام نمیده یا بعضی وقتا با یه قلب اینا تمومش میکنه البته امکانش زیاده بخاطر رفتارای گذشته دختره باشه که گند زده..شما بدتون میاد اگه باشید ؟۵ سال پیش هم به دختره گفته یه احساس نزدیکی زیاد بهت دارم یا مثلا دختره تولدشو تبریک گفته۵سال پیش نوشته خیلی دوست دارم پسره هم نوشته خیلی دوست دارم اگه میتونی حرف بزنی دوست دارم صداتو بشنومو..یعنی پسره دوسش داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.