من صفحه ام توی روبیکا خصوصیه و کلا دو تا فالوور دارم ولی ویدیو که گذاشتم 17 تا بازدید داره=/چند بار هم چک کردم مطمئنم پیجم خصوصیه ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه برای شما هم همینطوریه؟ باید چیکار کنم
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر نکنم اینطور باشه آخه دنبال کننده مامانمه میدونم نفرستاده🥲در کل بازم ممنونم
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....