2777
2789

میشه اگه دوست داشتین بگین رتبتون با چند ساعت مطالعه و شروع از کی چقدر شده ؟ من می‌خوام با دو ساعت شروع کنم 💔🥺

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

رتبم ۳ رقمی منطقه ۲ میانگین ۱۰ ،۱۱ ساعت مطالعه تیپ من اینطوری نبود که کم کم ساعت مطالعه رو ببرم بالا ولی اغلب بچه ها کم کم ساعت رو زیاد میکنن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
رتبم ۳ رقمی منطقه ۲ میانگین ۱۰ ،۱۱ ساعت مطالعه تیپ من اینطوری نبود که کم کم ساعت مطالعه رو ببرم بالا ...

چقدر از سوالات کنکور بیس سوالای سال های پیش رو دارن 

مخصوصا درس ریاضی و فیزیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رتبم ۳ رقمی منطقه ۲ میانگین ۱۰ ،۱۱ ساعت مطالعه تیپ من اینطوری نبود که کم کم ساعت مطالعه رو ببرم بالا ...

اوه ده یازده ساعت خییییلی سخت و زیاده 💔😬 بنظرت برای پونزده هزار میانیگن پنج شش ساعت بخونم خوبه ؟ البته می‌دونم برای هر کسی فرق داره ولی با توجه به تجربه خودت لطفاً بگو چقدر خوبه برای این رتبه ؟ 

چقدر از سوالات کنکور بیس سوالای سال های پیش رو دارن  مخصوصا درس ریاضی و فیزیک

یکسری از سوالات بیس سالای قبل رو دارن مثلا یک سال یک تیپ سوال توی کنکور ریاضی می یاد سال بعدش تجربی کلا حل کردن سوالای کنکورای قبل خیلی مهمه ولی اینکه بگی چند درصد نمیشه چون هر سال با سال دیگه متفاوته

عزیزم من که هدفم زیر ۳۰۰۰بود ۱۵ هزار شدم تو اگه از الان بگی ۱۵ هزار صد هزارم نمیشی

واقعا وایییی استرسی شدما 😢 خیلی خوندی واسه این رتبه ؟ از تابستون شروع کردی ؟ کلاس می‌رفتی ؟ 

اوه ده یازده ساعت خییییلی سخت و زیاده 💔😬 بنظرت برای پونزده هزار میانیگن پنج شش ساعت بخونم خوبه ؟ ا ...

اولین اشتباهت چرا رتبه تعیین میکنی اونم از الان بعد اونم رتبه بالای ده هزار این کار خیلی اشتباهه 

نمیشه بگی این ساعت مطالعه سخت نبود ولی به مرور عادت میکنی بهش 

اولین اشتباهت چرا رتبه تعیین میکنی اونم از الان بعد اونم رتبه بالای ده هزار این کار خیلی اشتباهه&nbs ...

آخه رشته ای که می‌خوامو با این رتبه قبول میشم واسه همین میگم در همین حد تلاش کنم 

با میانگین روزی ۴-۵ ساعت، ۶٠٠٠ منطقه سه شدم تو کنکور پارسال

سلام عزیزم از کی شروع کردی.

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
آخه رشته ای که می‌خوامو با این رتبه قبول میشم واسه همین میگم در همین حد تلاش کنم 

ببین شما باید بیشتر از حد رتبه ای که میخوای تلاش کنی تا همین بشه حالا مگه بهتر بشه بده؟؟

عاره عزیزم. الان دانشگام

چقدر عالی واقعا رتبت خیلی خوب شده ، توی مدرسه زرنگ بودی یا پایت قوی بوده ؟ از کی شروع کردی ؟ کلاسم می‌رفتی ؟ من خیلی سطح درسیم ضعیفه ، ببخشید اینقدر میپرسم