2777
2789
عنوان

ترشح عجیب میشه بیاین؟!

229 بازدید | 6 پست

من دو سه روزه شدید نفخ دارم گفتم روزای تخمک گزاریمه عادیه، الان خواب بودم پاشدم دیدم به مقدار زیادی ترشح داشتم که انگار یکوچولو خونم توش بود😬 شدیدم کمرم درد میکنه😭

چی شده؟ تازه پاپ اسمیر دادم سالم بودم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بعضیا موقع لانه گزینی لک میبینن،شایدموقع تخمکگذاریم این اتفاق میفته،بدن خانم ها خیلی عجیبه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا موقع لانه گزینی لک میبینن،شایدموقع تخمکگذاریم این اتفاق میفته،بدن خانم ها خیلی عجیبه

نمیفهمم واقعا چی شده، یجوری کمرم درد گرفته وحشت کردم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

نمیفهمم واقعا چی شده، یجوری کمرم درد گرفته وحشت کردم

عزیزم دیدی ادامه داره برو دکتر،ولی قطع شد اقدام داشته باش میگم دیگه احتمالش هست همون ازادشدن تخمک باعث لک شده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم