2777
2789
عنوان

به نظرتون به حرف شوهرم گوش کنم؟

213 بازدید | 9 پست

سلام

دوستان من ۶هفته رفتم دکتر زنان همون تو مطبش سونو کرد و گف کیسه هست ولی جنین دیده نمیشه برو دوهفته دیگ بیااگر افتادی لکه بینی تو این دوهفته بدون حتما پوچ بوده 

خداروشکر امروز دوهفته میشه و لکه بینی ندارم و حالات بارداری هم دارم مث حالت تهوع و ضعف و سفت شدن سینه

حالا شوهرم میگ نمیبرمت سونو (به خاطر پولش ن ها چون اون سری خیلی گریه کردم بخاطر حرف دکتر)

میگ بزار یباره ان تی ۱۲ هفته برو که همه چیزش کامل باشه

ولی من همش نگرانم به نظرتون تا ۱۲ تحمل کنم الان ۸ هفته ام

واقعیت رو بگو, بگو اگه نرم و استرس بکشم خیلی بدتر از اینه که برم .

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بری قلبشو چک کنی باز خودت میدونی

روتینش اینه ک آزمایشت مثبت شد ۸هفته بری سونو ۱۲هفته ۱۷هفته یدونه ام اون آخراش

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

واقعیت رو بگو, بگو اگه نرم و استرس بکشم خیلی بدتر از اینه که برم .

چون یبار سقط داشتم 

اون موقع هربار میرفتم دکتر ، دکتر سونو میکرد بعد خود ب خود رشد جنین متوقف شد شوهرم دیگ دیدش ب سونو بد شده میگ سونو زیاد خوب نیس