2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خواهرشوهرم بهم میگه (به ک...رم)😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 73 پست
آره ۱۵

پس کم سنه 

بهترین راه اینه که اصلا محلش نذاری انگار اصلا وجود نداره فقط در حد یه سلام علیک بدون شوهرتم اصلا نرو اونجا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بذار بره بمیره  جاری منم مثل اون گرگ ه ولی یه جوری مظلوم نشون داده انگار من گرگم

ببین خیلی سخته با این رفتاراش داره ذره ذره آبم میکنه هر چی ب شوهرم میگم من نمیرم خونه ی بابات اونم از اون طرف جنگ راه میندازه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی جوابشو ندادی اون  بی شعوری خودشو نشون داده .شوهرت اومد بهش بگو نمیخوام برم جایی که خواهر بی حیات باشه. گلم خودتو ناراحت نکن .توام موقع خودش با سیاست بچزونش😎

با غصه خوردن هیچی درست نمیشه

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

تا شوهرم جرم بده عاشق ننه باباشه روزی یبار باید بریم یا اونا بیان🥲💔

خوب برو اما با شوهرت تنها به هیچ عنوان نرو

می دونم حواسش بهم هست هر چند من اکثر اوقات ازش غافلم .خدای مهربونم بگذر از این بنده گناهکارت.