2777
2789
عنوان

حالا من با این پوستم چکار کنم ؟

173 بازدید | 19 پست

راستش صورت من پر از جوش های زیر پوستی یا همون کومدونه و پوست چربی دارم هیچ راهی نمونده که امتحان نکرده باشم بارها پاکسازی رفتم دکتر رفتم لیزر رفتم روتین و سرم و محلول کلیندمایسین ... و کلی پول خرج کردم  جواب ندیدم و پوستم هم خشک  شده و پوسته پوسته شد هیچ ماسک خونگی نموند که نزده باشم و پوست صورتم اصلا صاف نیست و برآمدگی داره یکی کمک کنه بگه چکار کنم دعاش میکنم :)

پوست منم جوش داشت و انواع روتین رو داشتم 

ولی از وقتی ک این کارارو کردم خیلی فرق کرده خیلی

صبح ها با ژل شست و شو میشورم کرم شیر گاو میزنم با ضد افتاب مای 

شبا هم ژل شست‌و شو و کرم شیر گاو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من  نمایندگی و مشاوره محصولات آرایشی بهداشتی و درمانی برند  لدورا هستم ،،برای پوستت میتونم با کارشناس صحبت کنم و بهت راهکار بدم شماره واتساپم هست ۰۹۹۰۹۷۳۳۲۹۹

پیام بدید توی واتساپ من براتون از کارشناس وقت بگیرم ،مشاوره رایگان  هست

هر نوع عارضه ای پوستی داشته باشید برطرف میکند 

دخترم دنیام❤️

حدف شیر و کم کردن بقیه لبنیات تو بهتر شدن جوشهای من خیلی تاثیر داشت.

قند و شکر مصنوعی هم یه مدت بذاری کنار شنیدم پوست عالی میشه.

با نظر دوستانی هم که گفتن برو طب سنتی موافقم

تغذیه رو رعایت کنید، استرس نداشته باشید

یه آبرسان خوب بزنید که کرمی نباشه، ژل یا سرم یا فلویید باشه، ضد آفتاب بی رنگ، پاکسازی جای خوب برید، همیشه هم هر شب صورتتون رو بشورید قبل از خواب

پوست منم جوش داشت و انواع روتین رو داشتم  ولی از وقتی ک این کارارو کردم خیلی فرق کرده خیلی صب ...

فوم شست و شو دارم اتفاقا کرم شیر گاو هم دارم ، چربی نداره ؟

فوم شست و شو دارم اتفاقا کرم شیر گاو هم دارم ، چربی نداره ؟

پوستم چربه 

و اصلا احساس چربی بیش از حد رو ندارم رو پوستم ببین فرق کرده هااا رو پوستم ب مدت یک هفته امتحان بکن نتیجشو میبینی فداتشم

ازمایش هرمون دادی؟ 

پوستم چربه  و اصلا احساس چربی بیش از حد رو ندارم رو پوستم ببین فرق کرده هااا رو پوستم ب مدت یک ...

دکتره پوستم رو دید گفت عمقی شده نه سن پرسید نه آزمایش گرفت 😕 از بس ماسک های متخلف زدم پوستم قرمز شده و التهاب داره