2777
2789
عنوان

حق ناس و جواب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 68 پست
ببین اگه قرار باشه خدا جواب همه چیز رو اینجا بده و مجازات کنه که نمیشه یا این دنیاست برای عبرت بقیه ...

برای من دعا کن 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
و اینکه حق الناس هرطور باشه معمولا باشکستن دل همراهه حرمت دل مومن میگن از کعبه بالاتره حالا خودت ...

اشکهام بند نمیاد با آبروی اداری من بازی کردند کسی که ادعای دوستی اش می شد مگه من میتوانم برم برای همه علت را توضیح بدم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم تا نمردم به چشمم ببینم .فقط یک روز حال مارو بچشه بلکه درک کنه .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

امیدوارم تا نمردم به چشمم ببینم .فقط یک روز حال مارو بچشه بلکه درک کنه .

امین

برای من دعا کن از صمیم قلبت دعا کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🏻❤️

انشاالله ک مشکلتون هرچی هست به زودی حل بشه و به آرامش برسید 🌱❤️❤️❤️

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

اشکهام بند نمیاد با آبروی اداری من بازی کردند کسی که ادعای دوستی اش می شد مگه من میتوانم برم برای هم ...

تو رهاش کن

اون چوب کارشو میخوره شک نکن

اگرشک کنی به وجود خدا و عدالتش داری شک میکنی

بگو

راستش مایه فامیلی داریم یه روزموقع نمازسکته میکنه ومتاسفانه فلج میشن 

چندروزیابگم چندماه بعدازکی شنیدم که ایشون قبل اینکه سکته کنندمیرن دادگاه شهادت میدن ،نوه اش طلاق میگیره ایشونم نمیدونم حالابرای چی میرن شهادت میده بعدکه میان ازداداگاه بیرون شوهرنوه اش که علیه اش شهادت داده بودبعدازبیرون امدن دادگاه میگه توکه دروغ گفتی درباره من الهی دروغ ات بیوفته توکمرت وبعدچندروزایشون سکته میکنندوفلج میشن

اشکهام بند نمیاد با آبروی اداری من بازی کردند کسی که ادعای دوستی اش می شد مگه من میتوانم برم برای هم ...

ای کاش تو وضعیت مشابه اش درگیر بشه.بسپار به خدا

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

مسئله عاطفی بوده؟

وای نه موضوع اداری هست جایی که من اعتبار و آبرو داشتم اومده رفته پشت سرم کلی حرف گفتند و عزت اداری منو زیر سوال بردند.

حالا همه چپ چپ نگاهم می کنند برای چیزی که اصلا از موضوع خبر ندارند.

مثلا یه خانواده هست که دوتا داداش ناتنی بودن و باباشون از قدیم ارباب بوده و وضع مالی خوب پدره زود میمیره  داداش کوچیکه میفته دست زن برادر و برادر مادر خودشم ازدواج می‌کنه زن برادره اصلا تو خونه راه نمی‌داده پسره را تو طویله میخابیده و پدر شوهرم خودش می‌گفت با چشم خودم دیدم نه مونده غذا خودشون یا ته ظرف آب میزده می‌داده بچه الان اون داداش کوچیکه ازدواج کرد بچه دار شد نوه هاش همه خوب ازدواج کردن و داداش بزرگه حتی سهم ارثشو نداد و بچه های داداش بزرگه سه تا تو خونه موندن و ازدواج نکردن همه بالای شصت سال یکیشونم که ازدواج کرد قربون نکردن زندگی بدی داشت بچه های مریض الان همون سه تا بچه که از داداش بزرگه موندن بالای سی چهل میلیارد مغازه و خونه دارن ولی نمی‌دونم سطح زندگیشونو چه جوری توصیف کنم در حد یه تومنم در ماه خرج نمیکنن انگار نفرین شدن هیچ استفاده ای از این مال نتونستن بکنن

راستش مایه فامیلی داریم یه روزموقع نمازسکته میکنه ومتاسفانه فلج میشن  چندروزیابگم چندماه بعداز ...

من راستش ماجرای قبل فلج شدنش واززبان خواهرش میشونم که تعریف میکرد حالاراست ودروغ اش وخدامیدونه

تو رهاش کن اون چوب کارشو میخوره شک نکن اگرشک کنی به وجود خدا و عدالتش داری شک میکنی

نه شک ندارم فقط حالن به یکباره تا سر حد مرگ بد شده😭

راستش مایه فامیلی داریم یه روزموقع نمازسکته میکنه ومتاسفانه فلج میشن  چندروزیابگم چندماه بعداز ...

چقدر نفرینش گیرا بوده.