بعدشم بدون کنکور کدوم دانشگاه هزینه ش کمتره؟ مدرکشم معتبره
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
منم ازیناااا 🥺🦄 https://harfeto.timefriend.net/16627071330712 بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜 سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر نکنم رشتهای وجود داشته باشه که ریاضی نداشته باشه مگر رشتههای هنری که من خیلی راجبشون نمیدونم
از بین رشتههای نظری رشتهی ریاضی و تجربی نسبت به بقیه ریاضیش سنگینتره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دانشگاه آزاد فقط بدون کنکور میگیره که خب اونم هزینش کم نیس
منم ازیناااا 🥺🦄 https://harfeto.timefriend.net/16627071330712 بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜 سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا یه صلوات مهمونم میکنی؟
رشته ها هنرستان انسانی ریاضیش آسونه بعدا بدون کنکور برو دانشگاه آزاد
دبیرستان و ۶ سال پیش تموم کردم دانشگاه آزاد هزینه ش خیلی زیاده
همه رشته ها ریاضی دارن فک کنم ولی طراحی دوخت دوازدهمش ریاضی نداشت 😂
برای دانشگاه میخوام🥲
فکر نکنم رشتهای وجود داشته باشه که ریاضی نداشته باشه مگر رشتههای هنری که من خیلی راجبشون نمیدونم ...
من شنیدم رشته روانشناسی و حقوق ریاضی نداره شما راجبشون چیزی میدونین؟
من شنیدم رشته روانشناسی و حقوق ریاضی نداره شما راجبشون چیزی میدونین؟
نه اطلاعی ندارم
یه سرچ تو گوگل بزن شاید چیزی پیدا کردی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم