2777
2789

محفل  تو یک کافه هست با حضور چندتا نویسنده و خانواده و دوستان اون نویسنده

آیا باید چیزی ببرم؟

اولین باره و ذوق دارم

اقای نویسنده تازه با من تماس گرفت گفت که حتما باید بیاین

شکلات ببرم 

شیرینی

یا گل؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

گل بهتره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دسته گل خوشگل و طبیعی

من هم فکر گل هست 

دوست دارم گل سرخ ببرم چون جلد کتابش هم یک قلب سرخه😄

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من برای دوست صمیمیم،  همراه دوست دیگه ام رفتیم، یه دسته گل خریدیم و بردیم.  یه ماگ حرارتی هم خریدیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اون آقا چند سالشه نسبتش با شما چیه اینا را باید بگی بعد بگیم چی ببری

اون اقا فامیل دوست خانوادگی ماست😂

ما رو تو جشن دوست خانوادگی دید

و دعوت کرد

بعدم اینکه ۶۰ سالش میشه

دید من اطلاعاتم از کتابها و نویسندها خوب بود و کتاب زیاد خوندم

گفت حتما باید بیاین

و امروز هم خودش رسما دعوت کرد

من هم فکر گل هست دوست دارم گل سرخ ببرم چون جلد کتابش هم یک قلب سرخه😄

گل سرخ عشقولانه ست و خواهشا نبر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چثن اهل قلم هستن بنظرم گل و یه کتاب خوب عالیه

کتاب نمیتونم چون خودش خیلی کتاب داره ولی گل عالیه

اون اقا فامیل دوست خانوادگی ماست😂ما رو تو جشن دوست خانوادگی دیدو دعوت کردبعدم اینکه ۶۰ سالش میشهدید ...

من فکر میکنم برا یه آقای ۶۰ ساله یه روان نویس قشنگ بهتر از دسته گل باشه یا یه سررسید جلد جرمی یا یه کتاب با محتوا با جلد زیبا باز خود دانی گلم