2777
2789
عنوان

زن داداشم قهر کرده رفته خونه ی پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 39 پست
نه خبرنداری  لطفا خودتو بد نکن خوشگل بلا

میدونی یکی از برادرام دوساله که عقد کرده از وقتی اون عقد کرد اخلاق اینم عوض شد

بی خود و بیجهت باهاشون قطع رابطه کرد هرچی زن داداش دومی بهش سلام میکرد جواب نمی داد چایی می گرفت جلوش بر نمی داشت حرف میزد باهاش جواب نمی داد فقط به خاطر حسادتی که داشت چرا؟ چون اون جوون تره  خوش لباستره آزادتر لباس میپوشه همش میگه چرا این شوهرش باید بیمه باشه من نباشم خب چرا به این فکر نمیکنه که اگر شوهر اون بیمه هست شوهر خودشم خونه داره ماشین داره اون بیچاره الان دوساله میخواد عروسی بگیره نمی تونه 

به شدت خمهم  کینه آره متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید داداشت دلسرد بشه دعوا تو همه زندگی ها هست اتفاقا مرد با کار سرگرم میشه و راحت تر میتونه مشکلات و جمع کنه پس داداشت بهونه میاره و اینکه زن داداشت کم آورده فقط باید داداشت خودشو بابا میل همسرش کنه زن سالم مرض نداره خونشو ترک کنه

جاریه منم ماهی چند بار قهر میکرد

پدر و مادرش بخصوص پدرش خیلی تحریکش میکرد

هی میگفت پشتتم

طلاق گرفت

زندگیش از هم پاشید

الان یکساله دخترشون آواره

چند وقت پیش خوابشو دیدم اینقد ناراحت بود

برادر شوهرم ب شوهرم گفته وقتی میرم بچه رو ببینم میبینم خیلی شکسته شده 

قبلا برادراش هواشونو داشتن ولی ولش کردن

ب قولی گفتن زندگی داریم دیگه بفکر خودت باش

حالا زن داداش تو هم کله اش داغه

جاریم تا میگفتن بالا چشمت ابرو قهر میکرد

به نظر من مشکل داداشت اینا وقتی حل میشه که داداشت تو شهر خودتون کار پیدا کنه... 

والا برای شوهر منم تو کشورای عربی با حقوق خوب کار پیدا شد با همه جور امکانات زندگی ولی من نه خودم رفتم نه گذاشتم اون بره 

چه معنی میده زن و شوهر از هم دور باشن... دوریه که سردی میاره... مرد و زن هرجای دنیا که هستن بعد تایم کار باید برگردن پیش هم این چه نوع زندگی کردنیه که زن و شوهر ماهی چند بار همو ببینن...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میدونی یکی از برادرام دوساله که عقد کرده از وقتی اون عقد کرد اخلاق اینم عوض شد بی خود و بیجهت باهاش ...

حسادت یعنی باعث شده؟

تو ولش کن بچه رو بده بهش

بگو عزیزم میخوام حرمت ها از بین نره و بچه ت پیشت باشه

شماره مشاور خوب بهش بده و بگو من دوست دارم برای آرامش خودتم برو پیشش

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

بزار از خودم بگم استارتر

هیچوقت هیچوقت یک طرفهای قضاوت نکن

همسر من همیشه خدا به من میگه برو خونه پدرت

مثلا شب یه ساعت ماموریت منو میزاره خونه پدرم تا فردا غروبش

مثلا تو خونه نشستم یکدفعه میگه نمیری خونه بابات؟

بعد من میگم نه

میگه عه،امید نداری یه شب خونه پدرت بمونی؟؟؟؟

خلاصه چهار روزه هفته رو خونه پدرم هستم

ولی می‌ره پیش خانوادش وبقیه میگه مینا مدام دوست داره خونه پدرش باشه

درصورتی که اگه با خودم باشه،شتید ماهی یباراونم درحد یه وعده برم

چون ازدواج کردم ودوست دارم مدیر خونه خودم باشم....

یا الان پنج ماه منو ازخونه بیرون کرده ودنبالمم نیومده

بعد همه جا رفت گفت خودش رفت ودنبالشم میرم برنمی‌گرده!

چند وقت پیش عموم زنگ زد سر بابام داد میزد چرا نمیزاری این دختر برگرده سرزندگیش؟؟؟؟؟

بابام گفت کسی دنبالش نیومده!که من نزارم بره.....رهزار مورد دیگه،پس قضاوت نکن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم حس میکنم یکی داره زنداداشتو پر میکنه نمیتونی ببریشون پیش یه‌ روانشناس خوب؟ چون میگی باهات راحت ...

بهشون میگم اما گوش نمیکنن زن داداشم به شدت لجبازی حتی پدر و مادرشم اون روز میگفتن بهتره جدا بشن خسته شدیم از بس دخترمون اومد قهر

آن شبی که رفتیم خونشون مادرش همش نفرینش میکرد

چرا باید داداشت دلسرد بشه دعوا تو همه زندگی ها هست اتفاقا مرد با کار سرگرم میشه و راحت تر میتونه مشک ...

عزیزم داری میگی زن سالم نه زنی که حسادت و چشم و هم چشمی و کینه دلشو سیاه کرده

شما اگر با شوهرت دعوا کنی بعد از آشتی دیگه بحثش پیش نمیاری اما اون مدام میخواد کشش بده تا یه دعوای جدید درست کنه 

بهشون میگم اما گوش نمیکنن زن داداشم به شدت لجبازی حتی پدر و مادرشم اون روز میگفتن بهتره جدا بشن خسته ...

یکیشونم راضی کنی عالیه

من خودمم برای زندگیم میخواستم برم شوهرم نمیومد اول خودم رفتم بعد از چندماه که شوهرم یسری تغییرات تو من دید راضی شد بیاد

اگه زن داداشت راضی نشد رو داداشت کار کن

از بچه استفاده کن بگو داره اسیب می بینه اگه بزرگ بشه شما رو مقصر میدونه

بلاخره باید تکلیف روشن بشه یا زندگی کنن یا جدا شن

از این وضعیت خیلی بهتره

شما خودتم داری اذیت میشی

نمیشه بخاطر لجبازیای دو نفر این همه ادم اذیت بشن

فقط محکم صحبت کن تا ببینن جدی هستی

والا جاری خالم انقدر حسود بود از روز عقد بغض و کینه داشت همش وسط زندگیشون بود روز تولد خالم همسرم النگو داد دوتایی خریدن و همسرش گفت خودم گرفتم خلاصه روز تولد خالم کشوند کنار  و گفت همسرت النگو دوست داره اولین تولدم بهم النگو داده یه النگو بدل انداخته بود میخواست دعوا راه بندازه ، خلاصه یه دعوای ناموسی درست شد و آخرش چون خانواده همسرش حاشیه جاری بزرگه بودن تموم شد

بزار از خودم بگم استارتر هیچوقت هیچوقت یک طرفهای قضاوت نکن همسر من همیشه خدا به من میگه برو خونه پ ...

عزیزم اون خودش نمیاد و به همه دروغ گفته 

اما من و پدر و مادرم و خود برادرم رفتیم دنبالش نیومد 

اون یکی برادرم ۶ساعت راهرو اومد تا بیاد باهاش صحبت کنه راضیش کنه برگرده